Conor McGregor se chtěl v srpnu utkat s bizarním soupeřem. „Brácho, kvůli takovému zápasu bychom ztratili licenci,“ uzemnil ho Dana White

Conor McGregor se chtěl v srpnu utkat s bizarním soupeřem. „Brácho, kvůli takovému zápasu bychom ztratili licenci,“ uzemnil ho Dana White Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Conor McGregor dnes tweetoval dost zajímavé zprávy a prozradil, s kým bude bojovat příště.

Irská superstar Conor McGregor dnes na svém Twitteru zveřejnila soukromou konverzaci se šéfem UFC, Danou Whitem, z února tohoto roku.

Bývalý dvojnásobný šampion tak patrně reagoval na kritiku, že na jaře nevzal zápas s Justinem Gaethjem nebo Tonym Fergusonem. Conor napsal, že nikdy neplánoval za nikoho zaskakovat a chtěl svým fanouškům ukázat, že sám tlačil na to, aby mohl zápasit. Jenomže si podle všeho vybral dost zvláštního soupeře – Diega Sancheze.

Diego Sanchez Diego Sanchez | zdroj: Profimedia Zatímco Conor je na vrcholu svých sil a v lednu naprosto zdemoloval Cowboye Cerroneho, když jej knockoutoval za 40 sekund, Diego Sanchez v poslední době nepodává takové výkony, aby představoval pro Conora jakoukoliv výzvu. Naposledy sice vyhrál, ale jen díky diskvalifikaci svého soupeře a dávno jsou pryč ty doby, kdy byl mezi top 15 zápasníky. Navíc ve svých 38 letech už není nejmladší a jeho atraktivní, leč velice netaktický zápasnický styl, díky kterému schytal nespočet tvrdých ran do hlavy, si na něm taky začíná vybírat daň.

Je tedy velice zvláštní, že chtěl Conor McGregor bojovat právě se Sanchezem, který by pro něj byl až moc snadným soupeřem. Stejně to viděl i Dana White, který Conora s jeho výběrem potenciálního soupeře dost dobře uzemnil a poukázal, že kvůli takovému mismatchi by mohlo UFC přijít o promotérskou licenci:

„Co bys chtěl dělat, chlapče?,“ zeptal se ho Dana White

„Bojovat, kámo,“ odpověděl Conor.

„S kým?“ ptal se White

„Kdo tam je? Kdokoliv,“ odpověděl Conor.

„Nějaký zápas koncem května v Los Angeles. A potom já a Diego v Dublinu v srpnu. Odveta na konci roku. Boom. Já a Diego, to bude pořádná štípaná,“ diktoval si svoje ideální podmínky Conor.

„Brácho, ztratili bychom naši promotérskou licenci, kdybychom tento zápas uspořádali,“ poukázal White na nepoměr mezi úrovněmi McGregora a Sancheze.

„Zdálo se mi, že naposledy odbojoval jeden ze svých lepších zápasů, abych byl upřímný. Když vezmu v úvahu styl jeho soupeře a jeho atributy,“ odpověděl Conor, který měl na mysli zápas Sancheze s Pereirou, který Sanchez vyhrál jen díky diskvalifikaci Pereiry, který jej trefil kolenem do hlavy na zemi.

Conor pak chtěl bojovat s Justinem Gaethjem, což se Whitovi zamlouvalo, ale ztroskotalo to na tom, že jediný možný termín byl v červenci, a to připadalo Conorovi moc daleko.

Conor také popřál Diegovi Sanchezovi mnoho štěstí do jeho zápasu v tuto neděli, kde Diego nastoupí proti Jakeovi Matthewsovi a zopakoval svoji nabídku na vzájemný souboj.

Conorův poslední tweet byl ale asi nejzajímavější. V něm Conor zmiňuje, že se vrací z důchodu a bude boxovat proti jednomu z nejlepších boxerů, Manny Pacquiaovi:

„To je jedno, co bylo, to bylo, je mi to ukradené. Budu boxovat s Mannym Pacquiaoem na středním východě.“

Je jasné, že Conora McGregora musí všichni brát s rezervou a jeho zápas s „Pacmanem“ se tak vůbec nemusí uskutečnit. Na druhou stranu je to poměrně reálná možnost, protože nedávno Conor zveřejnil video z boxerského tréninku a také Dana White prozradil, že chystá něco ze světa boxu. Tak se nechme překvapit, jestli irská superstar nakonec opravdu navlékne boxerské rukavice a vstoupí mezi čtyři provazy.

Zdroje:  Twitter - Conor McGregor

Nejnovější články