Conor McGregor se pochlubil, jak si užívá párty jen pár týdnů před návratem do oktagonu

Conor McGregor se pochlubil, jak si užívá párty jen pár týdnů před návratem do oktagonu Conor McGregor a Ebanie Bridges | zdroj: Profimedia

Zdálo se, že Conor McGregor bere návrat k zápasení vážně a dokonce veřejně proklamoval, že teď vůbec nepije alkohol, i tak ale o víkendu pařil až do rána.

Už za 5 týdnů se má Conor McGregor po dlouhé pauze vrátit do oktagonu. Souboj s Chandlerem je pro něj extrémně důležitý, po dvou prohrách s Dustinem Poirierem vítězství nutně potřebuje, vítězství by mu navíc posloužilo jako odrazový můstek k větším zápasům.

Zatímco povětšinou dává "Notorious" najevo, že je v plné přípravě a dokonce se vzdal alkoholu, což pro něj asi nebylo úplně snadné, o víkendu se rozhodl upustit páru. Ve své restauraci Black Forge Inn v Dublinu totiž pořádal house party a samozřejmě na ní nemohl chybět. Na sociálních sítích se objevila spousta fotek a videí, některé publikoval i on sám.

Přestože nikde není vidět s žádným drinkem, očividně se hodně dobře bavil, takže někteří fanoušci pochybují, jak moc vážně bere přípravu na zápas. Hodinky na jeho ruce koneckonců ukazují, že je čtvrt na tři ráno, což nejde moc dohromady s regenerací. Je ale možné, že má upravený režim, neboť bude zápasit v Las Vegas v brzkých ranních hodinách evropského času.

Zároveň by Conor také nebyl prvním bojovníkem, který dokázal v oktagonu předvádět dobré výkony, přestože si krátce před zápasy užívá večírky. Asi nejznámějším případem je Jon Jones, který prozradil, že se týden před bojem opíjel do němoty, přesto jej nikdy nikdo neporazil. Novějším příkladem je pak boxer Ryan Garcia, který si dal pivo dokonce během vážení před zápasem s Davidem Haneym, jehož pak knockoutoval. Jeho výkon ale bohužel zastínilo to, že nesplnil váhový limit a měl pozitivní test na zakázané látky.

Jak dopadne McGregor, to se dozvíme již 29. června. Turnaji by mělo předcházet hned několik tiskových konferencí v různých částech světa.

Zdroje:  Instagram Conor McGregor

Nejnovější články