Khabib se vrátí, kvůli průšvihu s daněmi se chytil do pasti na krysy, míní Conor

Khabib se vrátí, kvůli průšvihu s daněmi se chytil do pasti na krysy, míní Conor Začátek památného souboje mezi McGregorem a Nurmagomedovem. | zdroj: Profimedia

Rivalita mezi Conorem McGregorem a Khabibem Nurmagomedovem nemá v historii MMA obdoby a společným zápasem to bohužel neskončilo. Zejména irský fighter využije každé příležitosti, aby si do Dagestánce rýpnul. Teď si ho dobírá kvůli nezaplaceným daním.

Zprávy, že má být Nurmagomedov vyšetřován za krácení daně ve výši 300 milionů rublů (zhruba 75 milionů korun), se objevily před pár dny. Nyní má údajně probíhat audit všech Khabibových společností, kterým měly být také zmraženy bankovní účty. Objevily se i fámy, že Khabib získal občanství ve Spojených Arabských Emirátech.

Nic z toho samozřejmě neuniklo McGregorovi. "To je typické krysí chování. Utíkající krysa. Má účty, které musí zaplatit. V UFC měl snad jen dva hlavní zápasy a dluží své koule ruské vládě. Takže zaplatí ty prachy, který dluží, místo toho, aby je vysával přes jiné země. Jsem nadšený, že to na něj prasklo."

Ir dokonce míní, že finanční problémy dostanou Nurmagomedova zpátky do oktagonu. "Přivítáme ho zpátky do téhle hry, ze které utekl. Je to past na krysy, byla nalíčena. Jsem z toho nadšený, uvidíme, jak se to vyvine. Všiml jsem vzadu malé krysy, která utíká. Uvidíme ho zpátky. Říkáme mu tlustá krysa."

Je jasné, že by byl McGregor rád, pokud by si mohl s Khabibem dát odvetu. Jejich první střet bořil rekordy sledovanosti a šlo o suverénně nejvýdělečnější zápas v dějinách MMA. Pokračování příběhu by navíc mělo všechny předpoklady k tomu být ještě úspěšnější. Nezdá se ale pravděpodobné, že by na tom byl Khabib tak špatně, aby musel znovu zápasit, navíc čistě pro peníze. V budoucnu by se ale s Conorem mohl utkat jeho "následovník" Islam Makhachev, který momentálně kraluje lehké váze.

Zdroje:  Essentially Sports , mmamania.com , Duelbits.com

Nejnovější články