DC prozradil, jak velkou částku odmítl Khabib za to, že by se vrátil do boje

DC prozradil, jak velkou částku odmítl Khabib za to, že by se vrátil do boje Khabib Nurmagomedov a Daniel Cormier | zdroj: Profimedia

Vypadá to, že k návratu do oktagonu Khabiba Nurmagomedova nepřiměje žádný obnos peněz. Daniel Cormier přesto nevylučuje, že bychom dagestánského "Orla" ještě mohli vidět bojovat.

30-0, takový prý byl plán Abdulmanapa Nurmagomedova pro svého syna Khabiba. Na realizaci ale nakonec nedošlo, po smrti otce sice dagestánský "Orel" ještě naposledy vlétl do klece a v souboji s Justinem Gaethjem vybojoval 29. vítězství, pak ale v slzách oznámil konec kariéry. Psal se říjen roku 2020.

Mnozí fanoušci samozřejmě stále doufají, že se Khabib jednoho dne vrátí. Přemluvit ho zkouší i šéf UFC Dana White. Spekulace o comebacku nedávno opět rozvířil známý konspirátor Chael Sonnen, který ve svém pravidelném vysílání na youtube přišel s tím, že Nurmagomedov bude na UFC 300 zápasit s Leonem Edwardsem, úřadujícím šampionem welterové divize (77,1 kg). Zdá se však, že jde o čistý výmysl.

"Khabib nám řekl, že odmítl nabídku 40 milionu dolarů za to, že by se vrátil," prozradil Daniel Cormier, někdejší dvojitý šampion UFC, který nyní působí jako komentátor a s Nurmagomedovem ho pojí přátelství. "Nevím kolik zápasů, jak to myslel. Řekl jen, že odmítl 40 milionů dolarů, že už bojovat nebude. Nevím, co by ho přilákalo zpátky, když před dvěma lety odmítl takovéhle peníze."

Vzápětí ale Cormier uvedl, že mu Khabibův comeback na UFC 300 nepřipadá úplně vyloučený. Připomněl totiž, že předchozí kulatým turnajům vévodily opravdu zvučná jména, což v jeho očích dubnovému turnaji zatím chybí. "Brock Lesnar je už ale moc starý. Ronda Rousey nevypadá, že by měla vůbec nějaký zájem znovu bojovat. Khabib působí jako nejreálnější volba, kdo by se mohl vrátit," zapřemýšlel nahlas. Když ale jeho host Ben Askren nadhodil, že by UFC mohlo uspořádat souboj Pereira versus Aspinall, uznal DC, že to by byla orpavdu bomba. To ale zřejmě ještě netušil, že se organizaci povedlo domluvit souboj o "největšího grázla" mezi Justinem Gaethjem a Maxem Hollowayem. Návrat neporaženého dagestánského fenoménu tedy s největší pravděpodobností neuvidíme.

Zdroje:  Daniel Cormier – Youtube

Nejnovější články