Motivoval jsem ho, aby se stal šampionem. McGregor si dává zásluhy na úspěchu Seana O'Malleyho

Motivoval jsem ho, aby se stal šampionem. McGregor si dává zásluhy na úspěchu Seana O'Malleyho Sean O'Malley a Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Před pár dny se do něj ostře opřel, teď ale Conor McGregor vzal svá slova zpět a dokonce prozradil, jak v minulosti nynějšího šampiona bantamové váhy UFC motivoval k tomu, aby změnil přístup k zápasení.

Když se nedávno objevily zprávy, že měl boxer Ryan Garcia užívat zakázaný ostarin, Conor McGregor ho okamžitě ostře zkritizoval a vyslovil se pro to, aby dostal doživotní stopku. A při té příležitosti připomněl, že se stejná látka kdysi našla u Seana O'Malleyho, za což vyfasoval zákaz na rok (později se ale ukázalo, že na vině byly kontaminované suplementy). Ir oběma vzkázal, že by je nejradši rozsekal a dokonce navrhl společný sparring.

"Byl jsem spíš smutný než naštvaný, trochu jsem si pobrečel," přiznal O'Malley, že ho kritika od někoho, ke komu vzhlížel, dost zasáhla. Rychle se přes to ale přenesl. "Nemůžu se dočkat, až ho Chandler pošle spát." Dokonce by se prý v budoucnu ani nebránil společnému zápasu, přestože uznává, že je Conor oproti němu mnohem větší.

McGregor ale zařadil zpátečku. "Víte, ve skutečnosti mám Seana rád," prohlásil během vysílání Duelbits, kde odpovídal na dotazy fanoušků. Ostrým slovním výpadem primárně cílil na Garciu, který ho prý opravdu naštval už tím, že nesplnil váhový limit před důležitým zápasem, což pak ještě zhoršilo, když vyšlo najevo, že měl pozitivní test. "Připomnělo mi to situaci s Seanem a on se mi tak trochu dostal do zaměřovače. Taky řekl něco, jakože by mě porazil. Ani v nejdivočejších snech! Ale mám ho rád."

K dobru pak přidal historku, jak O'Malleyho kdysi potkal na fotbalovém stadionu. V té době byl podle něj Sean ovlivněn přístupem boxujících influencerů, kteří si pečlivě vybírali soupeře, on mu ale naznačil, že by to neměl dělat a měl by zápasit proti komukoliv, dokud se nestane šampionem. "Pak šel a bojoval s Petrem Yanem, s Chitem Verou, Aljamainem Sterlingem (...) Vím, že jsem ho pravděpodobně motivoval, aby pozvedl svoji kariéru, stejně jako jsem motivoval spoustu lidí."

Je paradoxní, že O'Malley před časem uváděl McGregora jako svůj vzor, když argumentoval, proč nepospíchá na zápasy s kvalitnějšími soupeři. To už ale dávno neplatí, neboť Sean v poslední době ukázal, že se velkých výzev přece jen nebojí a je opravdu dobrým bojovníkem. Zda ke změně jeho přístupu dospěl skutečně i apel od Conora, to nejspíš zůstane tajemstvím.

Zdroje:  mmajunkie.com , Duelbits.com

Nejnovější články