Conora už peníze nebaví, z postele ho zvedne jedině kokain, tvrdí Masvidal a McGregor pálí zpět

Conora už peníze nebaví, z postele ho zvedne jedině kokain, tvrdí Masvidal a McGregor pálí zpět Jorge Masvidal a Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Američan Jorge Masvidal si řekl, že nebude jen čekat v koutě a půjde zápasu s Conorem McGregorem naproti. V rozhovoru se do něj nevybíravě obul a upoutal Irovu pozornost.

Conor McGregor už je po ošklivé zlomenině nohy nějaký pátek zpět v tréninku a je možné, že se jeho návratu do oktagonu dočkáme ještě letos. Otázkou však je, proti komu nastoupí. Možností je hodně a nabídku na lukrativní souboj s irskou superstar by odmítl jen málokdo, snad jedině svéráz Nate Diaz. O šanci se už přihlásil mimo jiné tvrďák Michael Chandler či šampion lehké váhy Charles Oliveira a už dříve se mluvilo o střetu s Justinem Gaethjem.

Z aktuálních fotek je ale patrné, že Conor nabral spoustu svalové hmoty a je tedy možné, že nastoupí ve welterové divizi (77,1 kg). Tam by se nabízel například souboj s "největším grázlem UFC" Jorge Masvidalem. Ten sice Dana White v minulosti nekompromisně smetl ze stolu, avšak časy se změnily. A zdá se, že v zákulisí už možná probíhají jednání, anebo brzy budou, protože oba bojovníci si vyměnili pár virtuálních jabů.

"Conor ten zápas nechce. Kdyby ho chtěl, tak by něco napsal na sociální sítě, něco by řekl. Nejspíš by prostě urazil moji mamku nebo nějakého mého příbuzného nebo národ, z něhož pocházím (Masvidal má kubánské kořeny, pozn. red.). Řekne něco takového, ale neřekne nic o zápase nebo jeho datu. Takže s Conorem se to má tak, že on prostě doufá, že to vyšumí, protože o ten zápas opravdu nestojí. Nezmiňuje mě, ani nic neříká," rozpovídal se Jorge v rozhovoru pro MMAFighting.

"Očividně je to možná největší pay-per-view zápas v historii UFC. Myslím, že bychom zlomili všechny předchozí rekordy. Ale z nějakého důvodu do toho ten chlap nechce jít." 

McGregor sice platil za skvělého byznysmena, který šel po penězích, ale podle Masvidala už tomu tak není. "Peníze už ho nebaví, nepřinutí ho vstát z postele. Myslím, že jediná věc, která ho donutí chtít vstát z postele, je kokain. Je to v pohodě, každý člověk si může dělat, co chce. Ale pak neříkej, že jsi bojovník a lacině na mě neútoč." Gamebredovi se prý nelíbily narážky na jeho opletačky se zákonem poté, co v restauraci napadl bývalého kamaráda Colbyho Covingtona. "Jsi s**č. Mohli bychom to udělat chlap proti chlapovi v kleci, poprvé a naposled a dostat za to nádhernou odměnu," vzkázal do Dublinu.

Zároveň dodal, že by Conorovi rozhodně nehrozilo, že by se ho snažil dostat na zem. "Zlomil bych mu čelist a to by pro jeho značku nevypadalo dobře, kdyby dostal výprask na nohou, byl přestřílen v postoji. To se jemu a jeho týmu nelíbí, kdyby se jim to líbilo, za chvíli byste ho slyšeli reagovat, protože mu tenhle rozhovor bude každý posílat a ptát se ho, co s tím bude dělat?"

Masvidal se ukázal jako starý lišák, který ví, jak zadělat na zápas, protože McGregorovi samozřejmě jeho vyjádření neuniklo. "Urážet tvoji mámu? Co jsi to za ztroskotance, kámo. Já a tvá mamka si rozumíme," reagoval v komentářích pod videem.

Slovní přestřelky teď budou pravděpodobně nějakou dobu pokračovat. Z fanouškovského hlediska by se koneckonců jednalo o velmi atraktivní bitvu, oba totiž patří mezi největší hvězdy UFC. Pokud by duel s Conorem nevyšel, má Masvidal v hledáčku také Gilberta Burnse, což by také rozhodně nebyl nudný zápas.

Zdroje:  mmafighting.com , Twitter Conor McGregor

Nejnovější články