Cukřík O'Malley ztratil soupeře 10 dnů před turnajem, přesto může nové zájemce přehazovat vidlemi

Cukřík O'Malley ztratil soupeře 10 dnů před turnajem, přesto může nové zájemce přehazovat vidlemi Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Sean O'Malley si rozhodně nemůže stěžovat na to, že o něj není v UFC zájem.

Bojovník bantamové váhy UFC Sean „Sugar“ O’Malley patří rozhodně k tomu zajímavějšímu, co může tato divize nabídnout. Ze svých šesti zápasů v nejslavnější organizaci na světě jich hned pět vyhrál a z toho tři získal díky knockoutování soupeře. Prohrál pouze s Marlonem Verou, což byla jeho vůbec první porážka v kariéře.

O’Malley díky výše zmíněné prohře sice vypadl z top 15, ale nadcházející duel s veteránem Louisem Smolkou na blížícím se velkém turnaji UFC 264 ho mohl postupu do žebříčku opět přiblížit. Včera večer mu ale tento soupeř společný souboj z neznámých důvodů odřekl a „Cukříkovi“ tak nezbylo než doufat, že se objeví někdo, kdo Smolkovo místo zaplní.

Když má bojovník štěstí, ozve se mu na takovouto krátkou výzvu alespoň jeden uchazeč. To však ale neplatí v tomto případě, protože v noci se stala málo vídaná věc. Na sociálních sítích se O’Malleymu začala sypat jedna nabídka za druhou a americký bojovník bude mít teď nejspíš hlavu kolem z toho, koho si vybrat.

Fronta zájemců, ze které už si dělal legraci také známý novinář Brett Okamoto, je opravdu slušná a dají se v ní najít i velice zajímavá jména. Kromě Raye Borga, Briana Kellehera a Rickyho Simona stojí za zmínku především bývalý vyzyvatel muší váhy Tim Elliott nebo nynější bantamová desítka Merab Dvalishvili. Toho sice čeká v září souboj s Marlonem Moraesem, ale i tak říká, že nemá problém čelit oběma oponentům.

Sám O’Malley se k tomuto velkému zájmu ještě nevyjádřil, ale už teď je jasné, že si s některými bojovníky může oproti Smolkovi výrazně polepšit. Koho si nakonec vybere bude velice pravděpodobně jasné během následujících hodin či dnů. Do turnaje UFC 264 zbývá přeci jen týden a půl, takže opravdu není moc prostoru na dlouhá vyjednávání.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články