Dan Hooker má i přes nedávnou porážku pořád hlad a už se rozhlíží po dalším soupeři

Dan Hooker má i přes nedávnou porážku pořád hlad a už se rozhlíží po dalším soupeři zdroj: Profimedia

„The Hangman“ má rád adrenalin a rád by se ještě tento rok utkal s Tonym Fergusonem nebo Charlesem Oliveirou.

Zápas mezi Danem Hookerem a Dustinem Poirierem oblétl celý svět a všechny fanoušky zvedal ze židle. Intenzita, se kterou se oba bojovníci střetli se jen tak nevidí a i přestože byl zápas až do posledního kola vyrovnaný, dokázal vítězství urvat Dustin Poirier.

Dan vzal ale porážku jako chlap a už teď vyhlíží nové soupeře. Rád by se utkal s obávaným Tonym Fergusonem nebo rozjetým Charlesem Oliveirou.

„Dívám se po svém dalším soupeři a myslím, že to bude buďto Tony nebo Oliveira. Myslím, že jakýkoliv z těchto soupeřů bude další hlavní zápas večera. Ale je pravda, že Oliveira volá po Poirierovi a po Conorovi a mlátí prázdnou slámu, když se snaží vyzvat koholkoliv kromě mě nebo Tonyho,“ řekl Hooker pro MMA Junkie.

„Je to zábavný týpek (Oliveira). Ale jo, budu muset počkat a uvidím, protože je jasné, že zápas s Tonym pro mě dává mnohem větší smysl. Ale jestli budu muset bojovat s někým, kdo je v žebříčku níže než já, abych potvrdil svou pozici mezi top 5 bojovníky, tak to rád udělám. Chci prostě bojovat a chci bojovat ještě tento rok a obě dvě jména pro mě dávají smysl.“

A Dan Hooker má pravdu, protože smysl by to opravdu dávalo. Tony Ferguson nedávno také utržil porážku z rukou Justina Gaethjeho a v žebříčku lehké váhy klesl ze druhé pozice, kterou uvolnil Dustinu Poirierovi, na třetí příčku. Charles Oliveira nedávno předvedl perfektní výkon proti Kevinu Lee a dostal se na šestou příčku. Pro Dana Hookera se ani po porážce nic nezměnilo a nadále mu zůstává pátá příčka.

Dan nedávno sdílel na svém twitteru video, kde o jeho budoucích plánech mluví Chael Sonnen a dává mu zapravdu, že jakmile se vyléčí ze svých zranění způsobených válkou s Poirierem, tak je připraven znovu naskočit do oktagonu.

Momentálně je Hooker zpátky na Novém Zélandě, ale kvůli karanténně musí být 14 dní v hotelu, takže svoji rodinu vidí akorát přes plot.

„Tak blízko a přitom tak daleko,“ popsal svou situaci v karanténně Dan Hooker na fotce, kde je se svoji dcerkou oddělený plotem.

Tato fotka obletěla svět a dokonce na ni reagoval i jeho soupeř Dustin Poirier, který svému rivalovi vyjádřil podporu:

„Je mi líto, že si tímhle musíš projí chlape. Zůstaň silný brácho“

Je tak dobré vidět respekt mezi bojovníky, kteří se ještě před pár dny snažili jeden druhého knockoutovat.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články