Dana White krotí vášně ohledně McGregorova boxerského zápasu a nabídl mu zápas s Poirierem

Dana White krotí vášně ohledně McGregorova boxerského zápasu a nabídl mu zápas s Poirierem Dustin Poirier a Conor McGregor se spolu utkali už v roce 2014. | zdroj: Profimedia

Podle všeho hrozila Conorovi za zveřejnění výroku o boxerském zápase s Mannym Pacquiaoem žaloba. UFC chce domluvit zápas mezi ním a Poirierem.

Fanoušci si už asi zvykli, že musí výroky Conora McGregora brát s velkou rezervou. Conor nedávno oznámil, že bude příští rok bojovat na středním východě v boxerském ringu s legendárním boxerem Manny Pacquiaoem a poté také vyzval k charitativnímu exhibičnímu zápasu Dustina Poiriera, bez jakékoliv asociace s UFC.

Manny Pacquiao i Dustin Poirier se zápasem s irskou superstar sice souhlasili, ale Dana White krotí vášně a říká, že potenciální boxerský zápas s Mannym Pacquiaem je hodně nafouknutý, a že realita je někde jinde:

„Ne, Conor a já jsme spolu nemluvili mimo věci, které byly zveřejněny. Nevím, jestli jste to viděli, ale Saudové v podstatě šli po Conorovi, řekli, že je to lež, že by se u nich měl konat zápas s Manny Pacquiaoem, a že by to Conor měl stáhnout během dalších 15 minut, jinak ho budou žalovat. Tak to stáhl. Už ten post o něm a Pacquiaoem nikde nenajdete.“

Conor-McGregor-vs-Dustin-Poirier-3 zdroj: Profimedia

Co se týče týče zápasu s Poirierem, Dana White chce využít hladu irského bojovníka po zápase a rád by uskutečnil duel s Poirierem na půdě UFC. O žádnou charitu ale pravděpodobně nepůjde:

„Potom vyzval Poiriera pro charitu v Dublinu. Oběma jsme navrhli zápas. Navrhli jsme Dustinovi a Conorovi, aby spolu bojovali, takže čekáme na jejich reakci.“

Přijímám,“ napsal na Twitter Dustin Poirier, který by si rád napravil prohru s McGregorem, ke které došlo před 6 lety, kdy jej Conor ukončil v prvním kole na TKO.

McGregor, který se v červenci podruhé odebral do „důchodu“ se chce očividně vrátit a hledá si zápasy, kde jen může. Zápas s Dustinem Poirierem by byl ale určitě zajímavým (rozhodně zajímavějším, než s McGregorem původně zamýšleným soupeřem, Diego Sanchezem) a Conor by to teď určitě neměl tak lehké, jako minule.

Malým zádrhelem ale může být fakt, že Conor McGregor nemá v současné době s UFC, obzvláště s jejím šéfem Dana Whitem, moc vřelý vztah. Conor zveřejnil jejich soukromou komunikaci, za což si od Whitea vysloužil kritiku, načež jej irský bývalý šampion nařkl ze lži.

Není to však poprvé, co jsou spolu oba dva na válečné stezce, vždycky si ale díky společnému zájmu (což jsou v tomto případě peníze) k sobě dokázali najít cestu zpátky.

Tentokrát si však jde Conor za svým a trvá na charitativním "sparringu" s Dustinem Poirierem, který se podle něj má uskutečnit 12. prosince v Dublinu:

"Sparrinový zápas na pomoc charitě. Dublin, prosinec 2012. Je možné spárovat jen tak do vzduchu. McGregor vs. Poirier. Seznam dostupných charit bude brzy dostupný. Jakékoliv příspěvky jsou vítány," zveřejnil McGregor na svém Twitteru.

Nejnovější články