"Dana White mě šikanuje," tvrdí o šéfovi UFC Cris Cyborg

"Dana White mě šikanuje," tvrdí o šéfovi UFC Cris Cyborg zdroj: Profimedia

Cris Cyborg s Danou Whitem jen tak válčit nepřestane.

Válka mez Danou Whitem a Cris Cyborg nabrala opravdu velkých rozměrů a žádná ze stran se neuklidnila ani po vítězném fightu na UFC 240. Na pozápasové tiskové konferenc Danu novináři donutili k reakcím na předchozí komentáře ohledně Amandy Nunes (náš článek).

"Je to všechno na Cris. Ona si myslí, že o ní mluvím jenom negativně, ale já vím co říkám. A to jsou fakta," řekl White. "Poté, co jsem viděl její poslední fight, tak jí nemůžu obviňovat, že s Amandou Nunes nechce bojovat. Cyborg už má dost za sebou a podle mě je na sklonku svojí kariéry. Myslím si, že si schválně vybírá snadné bouty. A tím nemyslím nic špatného."

cyborg2 Cris Cyborg | zdroj: Profimedia

"Spousta bojovníku odsud odešla kvůli lehčím zápasům a na tom není nic špatného. Když dosáhnete určitého věku a dostanete se do určité fáze svojí kariéry a když budete působit jako Cris dnes večer. No kdyby tam byla Amanda, tak je to něco úplně jiného. To Cris rozhodně nedávám za vinu! To jsou fakta."

Cyborg měla po posledním boji, kde skvěle zničila do té doby neporaženou Felicii Spencer (náš článek), úplně jiné myšlenky, krátký komentář však k těmto slovům vydala. "V UFC se děje spoustu věcí a já s ním mám plno problémů. Lidé ani média nevidí, co se děje uvnitř a já mam teď spoustu věcí na práci. abych se udržela. Každý ví, že s UFC nemám nejlepší vztah a Dana White mě šikanuje. Šikanuje mě osobně i na internetu. A já šikanu naprosto nesnáším. Nikdy mi neřekl, že ho to mrzí."

"Říká, že se bojím Amandy Nunes. Je to lhář. Hned po zápase s Amandou jsem mu posla zprávu, že chci odvetu. Tohle mi ničí mojí značku. Pak za mnou přijde (White) a povídá 'Cris, nemůžeš být naštvaná za všechno , co říká v médiích.' Pracuji na své propagaci a tohle ji poškozuje. Chci růst společně s organizací. Nemusíte svého šéfa milovat, ale musíte mít vzájemný respekt."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články