Daniel Cormier si střihne roli ve volném pokračování úspěšného MMA filmu Válečník

Daniel Cormier si střihne roli ve volném pokračování úspěšného MMA filmu Válečník Bývalý dvojnásobný šampion UFC Daniel Cormier. | zdroj: Profimedia

Daniel Cormier si vyzkouší práci před kamerou, dostal totiž roli v nově vznikajícím seriálu navazujícím na film Válečník.

Bývalý šampion polotěžké a těžké váhy Daniel Cormier už sice pověsil rukavice na hřebík, ale v UFC stále patří k výrazným postavám. Jeho hlas z pozice komentátora můžete slyšet téměř během každého UFC turnaje, na sociálních sítích často glosuje dění v MMA světě a spolu s novinářem Arielem Helwanim do letošního léta provozoval známý YouTube podcast, kam si zval mnoho zajímavých hostů.

Nyní Cormier nakoukne také do filmového světa. Podle posledních informací si totiž zahraje v nově připravovaném seriálu, jenž bude volným pokračováním deset let starého úspěšného snímku Warrior (v Čechách známý pod názvem Válečník) ve kterém Tom Hardy bojoval v kleci se svým filmovým bratrem Joel Edgertonem o nejvyšší finanční odměnu v historii MMA.

Režie se, stejně jako u původního díla, zhostí Gavin O’Connor, který v rozhovoru pro server Discussingfilm.net prozradil, jakou roli bude Cormier zastávat. „DC je zatím jedinou osobou, kterou jsem obsadil,“ řekl O’Connor. „Bude hrát chlapíka jménem Bob. Bobby Watkins žije v Houstonu a bojuje proto, aby dostal svoji rodinu z chudoby."

Svou účast potvrdil tento týden i Cormier, který ve svém tweetu napsal: „DC jde do Hollywodu, baby!!!! Takové příležitosti jsou možné díky podpoře, kterou mi poskytujete. Doufejme, že tohle je jenom začátek. Děkuji.“

Cormier rozhodně neubude prvním MMA bojovníkem, který stanul před kamerou. Na filmovém plátně už jsme mohli vidět například první ženskou šampionku v UFC Rondu Rousey (Rychle a zběsile 7, Vincentův svět), legendárního kanadského fightera George St. Pierra (Kapitán Amerika: Návrat prvního Avengera) nebo bývalého držitele titulu těžké váhy Randyho Coutoura (Expendables: Postradatelní). 

Zdroje:  discussingfilm.net

Nejnovější články