Debata o plochosti Země nebude. Chce se mi jen posmívat, tvrdí známý svéráz z UFC o Roganovi

Debata o plochosti Země nebude. Chce se mi jen posmívat, tvrdí známý svéráz z UFC o Roganovi Joe Rogan | zdroj: Profimedia

Bryce Mitchell se nedávno dostal do sporu s moderátorem Joe Roganem, jenž o něm prohlásil, že je hloupý, protože věří v placatost planety Země. Nabídku na debatu však následně nepřijal.

Americký zápasník Bryce Mitchell patří k těm nejsvéráznějším charakterům v UFC. Od zvláštních incidentů, jako když si například roztrhnul šourek při nehodě s elektrickou vrtačkou, přes opravdu vtipné historky o válečné konfederaci mývalů na Long Islandu, až k propagování různých konspiračních myšlenek. A právě k poslednímu bodu bychom snadno mohli zařadit jeho zastávání teorie o placaté Zemi, kvůli čemuž se několikrát stal terčem vtipů známého komentátora Joe Rogana. 

Bryce si však celou situaci nenechal líbit a Roganovi vzkázal, že pravda je na jeho straně a rád mu to dokáže v debatě tváří v tvář.

"Já a moje máma vám hned řekneme, že tahle Země je placatá. Nepohybuje se žádnou rychlostí 600 a něco tisíc mil za hodinu, netočí se tisíc mil za hodinu a nepřetržitě nepluje vesmírem. Země je placatá, je pevná a hvězdy a tak se točí kolem nás. Slunce se otáčí kolem nás. A já to můžu dokázat," vzkázal elitní fighter prostřednictvím Instagramu.

Mitchella je sice možné podezírat někdy z trochu jednoduššího myšlení, ale zároveň se jedná o velmi bezprostředního a často skutečně vtipného člověka, takže by bezesporu mohl být velmi zajímavým hostem populárního Roganova podcastu. A vzájemná konfrontace ohledně placaté země by mohla taky stát za to, protože sám Joe taky občas propaguje dost podivné věci a hoaxy. Jako například jeho nedávné tvrzení ve stylu jedna paní povídala, že jistá škola nainstalovala na toalety kočičí záchod pro děti, které se identifikují jako chlupatá zvířátka.

V blízké době se ale střetnutí těchto dvou osobností bohužel nedočkáme, minimálně ne v podcastu Joe Rogan Experience:

„Vyměkl, ale to je v pohodě. Věc se má tak, že když budu o někom říkat, jak je hloupý a dělat si z něho srandu kvůli tomu, čemu věří, tak mu přesně řeknu, proč to dělám. To bych mohl udělat v debatě, ale on chce jenom ostatním říkat, že jsou tupí a nediskutovat s nimi. S tím mám problém,“ prozradil Bryce v rozhovoru pro Sportskeeda MMA Originals:

„Když už chce říkat, že jsem hloupej, tak ať si se mnou dá debatu. Ať mi vysvětlí, proč jsem hloupý a v čem se mýlím. A já mu řeknu, proč si myslím, že nemá pravdu. Neříkám, že je hloupý, ale jenom to, že s ním chci diskutovat, protože mě nazval stupidním. Mě, moji mámu a všechny mé přátelé, kteří tomu věří, tím nazval hloupými. Takže měl by s někým, jako jsem já udělat diskuzi. A prohrál by ji.“

Ke vzájemné interakci by ale přece jen dojít mohlo a to už v prosinci. Mitchella totiž čeká na UFC 282 zápas s Topuriou a v případě výhry by jej přímo v oktagonu zpovídal právě Rogan. Tipujeme, že by v tom případě byla řeč o úplně jiných věcech, než o právě proběhlém souboji.

Zdroje:  Instagram , Sportskeeda

Nejnovější články