V Polsku chtěli uspořádat zápas dvojníků Zelenského a Putina, promotér dostal za šílený nápad výpověď

V Polsku chtěli uspořádat zápas dvojníků Zelenského a Putina, promotér dostal za šílený nápad výpověď Tohle se nepovedlo. Zápas dvojníků rozzuřil fanoušky bojových sportů. | zdroj: Profimedia

Tohle se nepovedlo. Nová organizace chtěla zabodovat se soubojem dvojníků, namísto toho jen rozzuřila fanoušky.

Už jsme si zvykli, že v ringu či oktagonu občas vídáme bojovat nejrůznější celebrity. Zatímco některé se svědomitě připravují, jindy jde pouze o bizarní podívanou, která má se sportem pramálo společného. V Polsku se ale podobné zápasy těší velké popularitě a vznikají nové a nové organizace, které se soustředí pouze na ně.

Zatím naposledy se objevila organizace s názvem Royal Division, která svou první akci plánuje na 30. dubna. Zápasy nejrůznějších influencerů, tik-tokerů a podobných internetových hvězdiček, už ale nikoho nepřekvapí, a tak přišli promotéři s jiným nápadem. Chápeme, že se mohl v první chvíli zdát vtipný, ale pravděpodobně by bylo lepší, kdyby od něj raději včas upustili.

Herec Antek Królikowski, který se chtěl stát promotérem, už dopředu sliboval, že tisková konference vyvolá celosvětový skandál. Když pak v jejím závěru představoval hlavní zápas večera, byl viditelně dost nervózní. „Koho byste v oktagonu chtěli vidět nejvíc? Koho byste chtěli vidět v opravdovém zápase jeden na jednoho?“ zeptal se rečnicky a pozval na pódium dvojníka Vladimira Putina. Proti němu o chvíli později nastoupil falešný Volodymyr Zelenskyj.

Byť bylo avizováno, že celý výtěžek ze zápasu půjde na charitativní pomoc Ukrajině, úspěch se nedostavil, fanoušci dali jasně najevo, že tohle je absolutní dno. Mnozí v komentářích zmiňovali, že si mysleli, že po kontroverzních akcích organizace MMA VIP už nic horšího nepřijde, ale očividně se mýlili. Starosta Opolí, kde se měla akce odehrát, dokonce organizátorům zrušil povolení.

Królikowski se následně omluvil, podle něj k zápasu ani nemělo dojít a šlo pouze o zvýšení povědomí o situaci na Ukrajině. Výpověď ho ale neminula a organizace se za celé extempóre omluvila, zda a jak bude pokračovat, zatím není jasné.

Zdroje:  mma.pl

Nejnovější články