Dominantní výkon Beneila Dariushe. Klosemu doručil totální KO ve druhém kole

Dominantní výkon Beneila Dariushe. Klosemu doručil totální KO ve druhém kole zdroj: Profimedia

Působivý výkon Beneila Dariushe. Po dominanci v první části zápasu, ukončil zápas v druhém kole.

Dariush odbouchal v UFC již šestnáct zápasů a nyní držel sérii třech vítězství v řadě. Jako výborný zemař, dokázal utáhnout osm soupeřů a jeho nejoblíbenější technikou je rear-naked-choke. Populární zápasník, je často hostem různých pořadů o bojových sportech a skvěle glosuje dění napříč celou organizací. Klose držel působivou bilanci 11-1-1 a prohrál pouze jednou. Expert na dlouhé zápasy, který vyhrává bodovým rozhodnutím, ukončit zápas dokázal naposledy v roce 2015.

Klose do utkání vstoupil aktivně, vzal si střed klece a trefil pár úderů. Po minutě vzal Dariush soupeře na zem, ale tomu se podařilo vstát, také proto, že se chytil rukou pletiva. Byl napomínán rozhodčím a druhý pokus o takedown již neubránil. Dariush se pověsil na Kloseho, vzal mu záda a zavřel body triangle. Klose se postavil i s Beneilem v zádech. Ten nohama držel soupeře a více než tři minuty a zkoušel nasadit rear-naked-choke. Starší z obou bojovníků, však dobře bránil ruce svého soupeře a nedovolil mu škrcení dotáhnout. Kolo suverénně vyhrál Dariush, který svého soupeře kontroloval víc než tři a půl minuty. 

V druhém kole začal uragán. Po několika lowkickách z obou stran, se strhla přestřelka, ve které si bojovníci vyměňovali tvrdé údery, až Beneil Dariush trefil tvrdý levý hák a poslal Kloseho k zemi. 

Zdroje:  Nova Sport

Nejnovější články