Dominick Reyes děkuje Jonu Jonesovi za „zkušenost“ a přeje mu všechno nejlepší v těžké váze

Dominick Reyes děkuje Jonu Jonesovi za „zkušenost“ a přeje mu všechno nejlepší v těžké váze zdroj: Profimedia

Dva nesmiřitelní rivalové si ještě před chvílí nemohli přijít na jméno, ale teď se zdá, že jejich rozbroje jsou minulostí.

Dominick Reyes se s Jonem Jonesem o titul v polotěžké váze utkal letos v únoru a ukázalo se, že pro bývalého šampiona byl více než vyrovnaným soupeřem. I přestože první 3 kola Reyes nad Jonesem vyhrál, na body nakonec kontroverzním rozhodnutím vyhrál Jon Jones.

Dominick Reyes z toho samozřejmě nebyl moc nadšený, protože jako vítěze zápasu viděl sebe a po Jonesovi se dožadoval odvety. Ten mu ji ale odkládal tak dlouho, až nedávno řekl, že přechází do těžké váhy a přenechává pás v polotěžké divizi k mání novému šampionovi.

To Reyese, který se s Jonesem chtěl utkat a dokázat, že je lepší, trochu namíchlo a nechal se slyšet, že Jones do těžké váhy utíká, aby se s ním nemusel znovu utkat (psali jsme o tom tady). Včera však Dominick kompletně otočil a na twitteru vzdal Jonesovi hold a poděkoval mu za vzájemný zápas a za zkušenost, o kterou se tak obohatil:

„Hey Jone, děkuji ti za tu zkušenost chlape, přeji ti hodně štěstí na tvé cestě. Vím, že to bylo [mezi námi] trochu šílené, ale chtěl jsem být tlačen za své limity tím nejlepším bojovníkem v polotěžké váze. Ať ti bůh žehná a pokud bůh dá, tak si ještě pod těmi světly znovu zatancujeme.“

Svůj příspěvek a vůbec celý vztah s Jonesem následně ještě vysvětlil:

„Nechal jsem příliš mnoho lidí, aby mi říkalo jak se mám cítit (naštvaný), místo toho, abych jednal tak, jak se cítím (vděčný).“

Je tak dobré vidět, že Dominick Reyes se nad rozbroje s Jonesem dokázal povznést a i přestože byl v jejich vzájemném zápase pravděpodobně o něco lepší, hodil tuto křivdu za hlavu a dívá se novým směrem. Už 26. září jej totiž čeká zápas o neobsazený titul v polotěžké váze s Janem Blachowiczem a Reyes jde do zápasu jako velký favorit.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články