Dominick Reyes zareagoval na KO od Procházky a poslal svému přemožiteli vzkaz

Dominick Reyes zareagoval na KO od Procházky a poslal svému přemožiteli vzkaz zdroj: FOTO: Tisková zpráva Jiří Procházka

Americkému bojovníkovi se naštěstí pro nás o víkendu nepodařilo prolomit smolnou sérii porážek a musel zkousnout nejtvrdší konec ve své kariéře. Nyní poslal vzkaz fanouškům i svému přemožiteli.

Dominick Reyes patřil ještě nedávno mezi nejslibnější talenty polotěžké divize. Jako neporažený vystoupal až k zápasu o titul, kde dle mnohých porazil legendárního Jona Jonese. Kdo ví, jak by se jeho příběh odvíjel dál, kdyby ho tehdy viděli vyhrát i bodoví rozhodčí. Jako by totiž tímto sporným verdiktem zničili Dominickovo kouzlo a předurčili jej k drtivému pádu. Následovala totiž prohra TKO s Blachowiczem a o víkendu ještě tvrdší náraz v podobě KO od Procházky.

Knockout to byl sice brutální a Reyes navíc padl ošklivě na hlavu, ale každý bojovník by vám nejspíš potvrdil, že porážka ve výsledku bolí mnohem víc. Místo tiskové konference zamířil poražený do nemocnice. Mlčení prolomil na sociálních sítích až dnes.

"Konečně jsem doma, obklopen těmi, které miluji. Chtěl bych říct, že jsem bojoval celým svým srdcem. Dal jsem do toho všechno a jsem rád, že to bylo pro většinu z vás zábavné. Jsem šťastný a zklamaný, jak si asi umíte představit, protože jsem nedosáhl vytouženého výsledku. Ale zabojoval jsem o to a proto jsem na sebe pyšný. Miluju tenhle sport, ale on občas nemiluje mě. Ale tomuhle jsme se všichni upsali. Rád bych ještě dodal, že se rychle zotavuji a budu v pořádku," napsal Reyes vyjádření na sociální sítě.

"A gratuluji Jirkovi Procházkovi, byl to šílený zápas a ten loket! Dostanou tě údery, které nevidíš přicházet," vzkázal svému přemožiteli. "Bůh vám všem žehnej a vidíme se na příštím zápase."

Samozřejmě se začaly objevovat komentáře gaučových expertů, že by to měl Dominick zabalit. To je však nesmysl, protože proti Procházkovi předvedl dobrý výkon a sám český bojovník uznal, že ho párkrát hodně nepříjemně překvapil. Podle nás v TOP 10 ještě pár let zůstane a kdo ví, třeba se s Jiřím jednoho dne utká znovu, tentokrát o titul. 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články