Ferguson se vyjádřil ke své brutální porážce. Chandler i Oliveira se jej zastali a nekorunovaný šampion mu dokonce nabídl pomoc

Ferguson se vyjádřil ke své brutální porážce. Chandler i Oliveira se jej zastali a nekorunovaný šampion mu dokonce nabídl pomoc Tony Ferguson schytal o víkendu od Michaela Chandlera brutální KO frontkickem přímo na bradu. | zdroj: Getty Images

Jeden z nejlepších a nejdrsnějších bojovníků v historii lehké divize o víkendu dostal hrozivé KO. Rozhodně to ale nebalí a od jeho soupeřů se mu dostalo povzbuzení.

 

Tony "El Cucuy" Ferguson o víkendu utrpěl tvrdé KO, které dostal frontkickem do obličeje od Michaela Chandlera v druhém kole a připsal si tak čtvrtou porážku v řadě. Tahle ale byla určitě nejbrutálnější a „El Cucuy“ se ze země sbíral velice dlouho. Po utkání zamířil rovnou do nemocnice, odkud byl naštěstí po vyšetření propuštěn a netrvalo dlouho a už zasedl za klávesnici, přičemž pogratuloval Chandlerovi k výhře:

„Gratuluji Michaelovi Chandlerovi k jeho vítězství na UFC 274. Pořádně jsem si to užil, vy fanoušci jste šíleně divocí. Miluju to! Je dobré být zpátky a hladový. Tohle byl jenom začátek. Hodně štěstí v tvém dalším zápase šampione,“ popřál úspěch svému přemožiteli.

To nezůstalo bez odpovědi a také Chandler poděkoval Fergusonovi za zápas:

„Jestli nezbožňujete Tonyho Fergusona, tak nejste fanoušci MMA. Byla to čest s tebou bojovat šampione!“, vzkázal Chandler svému kolegovi.

Michael Chandler vs. Tony Ferguson 2 zdroj: Getty Images

Tonymu se dostalo povzbuzení i od samotného (nekorunovaného) šampiona Charlese Oliveiry, který se s Fergusonem sám utkal před rokem a i když mu málem zlomil ruku armbarem, musel se sklonit před Tonyho tvrdostí a vzít „pouze“ výhru na body:

“Jsme mezi velkými psy. Vzestupy a pády jsou součástí cesty,“ vzkázal Oliveira Tonymu. „Hodně tě obdivuji Tony. Máš v oktagonu historii. Hlavu vzhůru, El Cucuyi. Pokud chceš, pojďme společně v ChuteBoxe v Sao Paulu potrénovat na tvůj další zápas. Jsi bratr!”

Tony záhy Charlesovi odpověděl způsobem svým vlastním a i když to nevypadá, že by spolu měli oba borci trénovat,  bylo vidět, že si Charles získal Tonyho respekt, což se zas tak moc často nestává:

"Jsem rád, že jsi poslouchal. Takhle zůstaneš koncentrovaný Chucku. Nenechej svůj tým, aby tě znova nenechali udělat váhu kámo. Uvidíme se brzy chlapče, buď dobrý šampione."

Podle všeho se ale Tony z tvrdé porážky od Chandlera oklepal rychle a vzal ji nakonec poměrně dobře. „Jen tehdy, když jsme na dně, tak porozumíme, co znamená opravdový růst,“ napsal Tony po porážce na Twitter a je tak pravděpodobné, že oblíbený tvrďák ještě neháže flintu do žita, a že jej tento rok uvidíme znovu bojovat. Jakého soupeře mu UFC dohodí je teď těžké předjímat, určitě by si ale „El Cucuy“ zasloužil někoho, koho by měl šanci porazit a vrátit se tak zpět na vítěznou vlnu.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články