Holland rýpe do Adesanyi: Prohrál v každém bojovém sportu, je to opravdový lúzr!

Holland rýpe do Adesanyi: Prohrál v každém bojovém sportu, je to opravdový lúzr! zdroj: Profimedia

Na horizontu se objevil nový potenciální vyzyvatel pro Israele Adesanyu, Američan šampiona během interview vůbec nešetřil.

Málokdo z UFC bojovníků měl tak úspěšný loňský rok jako Kevin Holland. Zatímco většina z nich se potýkala se zrušenými zápasy či výměnou soupeřů na poslední chvíli, Američan z toho jen těžil. Celkem totiž nasbíral 5 výher a hned 4 soupeře ukončil před limitem. Jeho poslední KO, které uštědřil Ronaldu Souzovi navíc patřilo mezi ty nejlepší knockouty, které jsme loni v oktagonu viděli. 

Holland se měl na konci října utkat také s Makhmudem Muradovem, kvůli nákaze covidem však musel uzbecký bojovník trénující v Česku ze souboje na poslední chvíli odstoupit. Nyní už můžeme jen spekulovat, jak by vypadala Hollandova kariéra, kdyby se s "Machem" tehdy potkali. Američan totiž nyní po 5 výhrách v řadě míří mezi elitu střední váhy. 

Aktuálně uzavírá TOP 10, ale pokud se mu o víkendu podaří zvítězit nad sedmičkou Derekem Brunsonem, dostane se mezi jména, která se skloňují v souvislosti s titulovým zápasem. To si zřejmě uvědomuje i sám Holland a během předzápasových rozhovorů začal na souboj s Adesanyou zadělávat alespoň slovně, na šampionovi nenechal doslova suchou niť.

"Vypadal pomalejší než obvykle. Většinou bývá rychlejší, nemám pravdu?" vrátil se k poslednímu Adesanyovu zápasu o váhu výš. "Prohrál v postoji i na zemi, prostě dostal na prdel."

"Pokud ve většině jiných sportů prohrajete, tak už šampionem nejste. Jistě, šel o váhu výš, ale ten chlap prohrál. Je tady nějaký jiný bojovník, který dělal takřka každý bojový sport a v každém z nich prohrál? Je?" ptal se řečnicky novinářů během tiskové konference a narážel tím na předchozí porážky Adesanyi z kickboxu a boxu. "Takže hádám, že o něm můžete říct, že je opravdový lúzr."

Hollandovi se sice aktuálně daří, ale celkové skóre má 21:5, chuť porážek tedy dobře zná. Pokud ale do letošního roku vkročí podobným stylem, jakým zakončil ten minulý, pozornost šampiona, fanoušků i matchmakerů UFC určitě upoutá a titulovou šanci možná brzy skutečně dostane.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články