Holloway je zraněn, Volkanovskimu se hlásí náhradníci. Zabojuje o titul Zombie?

Holloway je zraněn, Volkanovskimu se hlásí náhradníci. Zabojuje o titul Zombie? Holloway vs Volkanovski, UFC 245 | zdroj: Profimedia

Očekávané dovršení zápasové trilogie sice neuvidíme, šampionovi Volkanovskimu se ale přihlásila celá plejáda potenciálních náhradníků.

Včera přišla ze zámoří zpráva, že se Max Holloway zranil a byl nucen odstoupit z očekávané odvety s Alexanderem Volkanovskim o titul pérové váhy. Ten se měl odehrát na UFC 272 na začátku března. 

Ještě než UFC stačilo nepříjemnou novinku oficiálně potvrdit, začali se ozývat zájemci, kteří by rádi zaskočili. Jedním z prvních byl “důchodce” Henry Cejudo.  

“Triple C to zachrání. Dano White, máš mé číslo,” napsal na Twitteru. Času na přípravu by měl relativně dost, ale těžko říct, jak je na tom aktuálně s antidopingovou kontrolou. Před časem totiž ukončil kariéru a pokud by se chtěl vrátit, musel by znovu vstoupit do testovacího programu a půl roku být monitorován. 

 

Ozval se také Josh Emmett, aktuálně šestý muž divizního žebříčku - “Čekám na zavolání,” napsal. “Stylisticky se k sobě Volkanovski a já hodíme nejlépe, pošlete smlouvu, budu připraven.” 

K jeho smůle se ale ozvali i větší mazáci. Největší šanci získat zápas má zřejmě Chan Sung Jung, známý jako Korean Zombie. “Zombie je víc než ochotný zaskočit a bojovat na UFC 272 o titul,” potvrdil jeho manažer. “Když se podíváte na žebříček, tak je další nejvýše postavený bojovník, který naposledy vyhrál. A o tomhle zápasu mnozí mluvili už nějakou dobu.” 

“Pojďme do toho!” reagoval souhlasně šampion. 

To se ale hodně nelíbí Yairu Rodriguezovi. Mexický “Panter” totiž Junga v nedávné minulosti porazil a v žebříčku je na třetí příčce. Naposledy sice prohrál, epická bitva s Maxem Hollowayem ale zvedala diváky ze sedadel. 

“Opravdu se musím hlásit, Dano White?” reagoval Rodriguez na Instagramu. “Rychle se uzdrav šampione Maxi. Alexi Volkanovski, měl jsem pro tebe před tím respekt, ale teď jdi do pr***e. Ty malá d***o, víš, že jsem další na řadě.” 

Ozval se také nadějný Giga Chikadzeten má za pár dní naplánovaný zápas s Calvinem Kattarem“Všechna čest, brácho, ale ty příští týden bojuješ o páté místo... Vidíme se brzy.” 

Oficiální rozuzlení bude pravděpodobně oznámeno během následujících několika dní. S přihlédnutím k tomu, jak často nyní krom zranění mění plány také covid, by ale měli zůstat v tréninku i všichni odmítnutí bojovníci, je totiž dost možné, že jejich šance ještě přijde. 

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články