Ortega při natáčení TUF vypustil na Volkanovskiho obří hady. „Málem jsem si nadělal do kalhot,“ přiznal australský šampion

Ortega při natáčení TUF vypustil na Volkanovskiho obří hady. „Málem jsem si nadělal do kalhot,“ přiznal australský šampion Alexander Volkanovski "bojuje" s obrovskou krajtou. | zdroj: Getty Images

Brian Ortega i Alexander Volkanovski si navzájem libují v kanadských žertících. Tentokrát ale Ortega vytáhl eso z rukávů v podobě gigantických hadů.

V pořadí už 29. reality show The Ultimate Fighter se pomalu blíží ke svému závěru, který vygraduje 26. září titulovým zápasem v pérové váze mezi vyzyvatelem Brianem Ortegou a šampionem Alexanderem Volkanovskim. Oba bojovníci v reality show působí jako trenéři svých týmů a během natáčení je provázela velká, ale zdravá rivalita. Ani jeden tak neváhal využít jakékoliv příležitosti, aby na toho druhého ušil nějaký kanadský žertík.

Ortega tak se svým týmem například sundal kola z aut týmu Volkanovskiho, zatímco jim na parkovišti zanechal živé koně na cestu domů. Šampionovi ale připravil osla, s tím, že se prý usmívá jako Volkanovski. Taky Volkanovski si vystřelil z Ortegy, když mu do jeho šatny pověsil desítky hodin, čímž narážel na skutečnost, že Ortega chodí na tréninky neustále pozdě.

Zatím poslední vtípek, který se v reality show odehrál, měl na starosti Brian Ortega a už teď je jasné, že půjde jen těžko přebít. Ortega si totiž na pomoc zavolal chovatele exotických plazů a vypustil do šatny Volkanovskiho týmu několik obřích hadů. Jednalo se o krajty, které sice nejsou jedovaté, ale pohled na ně dokáže vzbudit respekt.

To pocítil taky Brady Hiestand –⁠ první bojovník Volkanovskiho týmu, který dveře do šatny otevřel. Když uviděl obří hady ležící na podlaze, málem dostal infarkt. „Otevřel jsem dveře a na zemi leží největší had, jakého jsem kdy viděl, a já se strašně leknul,“ popsal své překvapení Hiestand.

Když hady uviděl Alexander Volkanovski, nejdříve si myslel, že se jedná o atrapy. Když ale poznal, že se jedná o živá zvířata, uznal, že tento prank byl velice dobře promyšlený,. „Tenhle vtípek se jim opravdu povedl, jdou do toho naplno,“ přiznal šampion. Zároveň se ale nechtěl nechat zahanbit a vzal si tu největší krajtu kolem krku. „Tahle mě chce vážně uškrtit kámo,“ smál se Volkanovski, když se Krajta začala utahovat kolem jeho krku. „Říkal jsem si: A do háje, nechci z toho vycouvat zrovna teď.“ Snažil se zachovat si reputaci drsňáka, ale krajta ho málem dostala na zem. Když se ale had začal sápat na Volkanovskiho hlavu, měl toho už dost. „V tu chvíli jsem si trochu udělal do kalhot, ale byla to sranda“ přiznal Australan.

I přestože to vypadá, že Ortega by s Volkanovskim za jiných okolností mohli být velice dobří kamarádi, oba dva si uvědomují, že proti sobě brzy nastoupí v oktagonu, kde si rozhodně nic nedarují a panuje tak mezi nimi velká rivalita. Jak jejich vzájemný zápas dopadne, se dozvíme 26. září na turnaji UFC 266.

Zdroje:  mmafighting.com , youtube - UFC

Nejnovější články