Holloway vrací úder sebevědomému šampionovi, který chce BMF pás: Takhle největší tvrďáci nemluví!

Holloway vrací úder sebevědomému šampionovi, který chce BMF pás: Takhle největší tvrďáci nemluví! Max Holloway se raduje z vítězství nad Justinem Gaethjem | zdroj: Profimedia

"Budu prvním, kdo ti zhasne světla," vzkazuje neporažený šampion lehké váhy Topuria novému "největšímu tvrďákovi" UFC a rád by mu sebral jeho unikátní titul. Podle Hollowaye si ho ale za své řeči nezaslouží.

Když Ilia Topuria v sobotu večer viděl, co Max Holloway provedl s Justinem Gaethjem, zdálo se, že mu není do řeči. Když ale o chvíli později dával rozhovory, nijak nezpochybňoval, že svou první obhajobu titulu šampiona pérové váhy bude muset absolvovat právě proti němu. Později ale přidal podmínku – musí být v sázce pás BMF pro "největšího tvrďáka" a dokonce pohrozil, že pokud na to Max nepřistoupí, Brian Ortega nabídku na zápas o titul určitě neodmítne.

"Tyhle řeči nejsou moc hodné největšího tvrďáka," zareagoval Holloway. "BMF (baddest motherf*cker) by neřekl, že s někým nebude bojovat, pokud... To je tak trochu anti BMF, ten způsob, jak si to chce vydupat. Největší tvrďák zápasí s kýmkoliv, kdekoliv, v jakékoliv váze."

Nového šampiona sice uznává za to, že dokázal eliminovat Alexandera Volkanovskiho, což se jemu samotnému ani v jednom ze tří pokusů nepovedlo, zároveň se mu ale nelíbí, jak to podává. "Vykládal něco v tom smyslu, že co mě se nepovedlo za devadesát minut on zvládl za devět. Nějaké takové šílenosti. Je to srandovní, já jsem v tvém věku už měl na kontě titulové obhajoby, kámo. Takže máš pořád co dohánět," vzkázal mu.

Max neskrývá, že hlavní cíl je pro něj získat zpátky titul v pérové váze, zároveň si ale uvědomuje, že možností má po virálním knockoutu mnohem víc. Po výhře nad Gaethjem se totiž katapultoval i do nejlepší desítky v lehké váze, zajímavá by jistě byla i odveta s McGregorem, který by se měl v létě konečně vrátit. "Bude záležet na UFC, jakým směrem mě budou chtít tlačit. Já čekám a jsem jedno ucho," dává jasně najevo, že je otevřen různým scénářům.

Zdroje:  The Jim Rome Show

Nejnovější články