Internetový troll popíral holokaust a vyzval židovského bojovníka UFC k zápasu. Výsledek střetnutí asi odhadnete

Internetový troll popíral holokaust a vyzval židovského bojovníka UFC k zápasu. Výsledek střetnutí asi odhadnete Natan Levy dal internetovému trollovi pořádnou lekci. | zdroj: Foto: Getty Images

UFC bojovník židovského původu Natan Levy si dal sparring s internetovým trollem, který popíral holokaust. Po výprasku najednou změnil názor.

Občas se najde někdo, kdo má více odvahy než rozumu a vyzve na sociálních sítích UFC bojovníka ke sparringu. Takovým případem je i jeden nešťastný americký troll jménem Ben, který se rozhodl bojovat za čest svého idolu, jímž je americký neonacista Nick Fuentes. 

„Několik dní zpátky, nějaké pako dalo na Twitter obrázek se svým suchým tricepsem, pod který napsal, že ‚Takhle by měl vypadat každý bílý nacionalista‘“, začal vyprávět bizarní příběh bojovník UFC židovského původu Natan Levy. Toto pako byl americký neonacista Nick Fuentes, který kromě jiného nemá příliš v lásce Židy a zpochybňuje holokaust „Někdo mě k tomu označil, a já jsem to komentoval, ‚Vypadá jako špejle. Rozhodně nepředstavuje hrozbu,‘“ pokračoval Levy

„Nějaký chlápek jménem Ben se toho chytil a napsal, že je ochoten se se mnou potkat a bránit čest Nicka Fuentese a zaspárovat si se mnou. Tak jsem mu řekl, že to není problém, ať vezme toho usmrkance z fotky taky a můžeme se potkat, že mu i pošlu nějaké peníze na benzín. Pro mě to byl jen další troll, který kydá s*ačky na internetu,“ vyprávěl Levy.

K jeho překvapení ale troll Ben skutečně přijel do gymu Xtreme Couture v Las Vegas, odhodlán bránit čest svého idolu. Sice nevypadal, že by přišel se zlými úmysly, ale když se jej Levy dotázal na holokaust, začal jej, stejně jako jeho idol, zpochybňovat. To Natana namíchlo, a i když konstatoval, že Ben „není zlý kluk, jenom je blbý,“ rozhodl se mu dát za vyučenou.

Ben sice před sparringem prozradil, že se bojovým sportům věnuje 8 let, má černý pás v taekwondu, a že dělal i karate, ale to mu proti UFC bojovníkovi nebylo nic platné. Natan si s ním hrál v postoji, pak ho dostal na zem, kde mu rozdal několik úderů a poté jej uškrtil na arm-triangle. Židovský bojovník ale nechtěl, aby tato Benova životní lekce trvala tak krátce, a tak sparring za hlasitého povzbuzování jeho týmových parťáků pokračoval. Natan rozdal Benovi pár kolen na spodek a poté jej podmetl na zem, kde pokračoval v bití.

„Omlouvám se, je mi to líto,“ křičel Ben, který na zemi od Natana dostával bídu. „Žádné omlouvání, drž klapačku,“ odvětil Chris Curtis, týmový parťák Levyho. Nakonec mu ještě Levy nasadil armbar a přidal pár úderů na cestu.

„Je to opravdový ranař,“ řekl po výprasku troll Ben. „Věděl jsem, že je dobrý, když jsem sem přišel.“

Potom za dohledu Levyho prohlásil: „6 milionů Židů bylo zabito v holokaustu.“ 

„Zavražděno!“ opravil jej Levy.

„…Zavražděno v holokaustu,“ opravil se Ben.

Pro ten den ale sparringy neskončily a Benovu „čest“ se rozhodl bránit jeho kamarád. Toho si podal izraelský bojovník Shimon Smotritsky, který s ním byl po několika zvedácích rychle hotový. „Ani jsem to neviděl,“ přiznal se Benův kamarád, kterému se jeho čest také nepodařilo uhájit.

V minulosti už s podobnými internetovými válečníky střetlo více UFC zápasníků, jako například Kevin Holland nebo Sean Strickland. Zatím ale trollové štěstí neměli a UFC bojovníci jim vždy rozdali pořádnou bídu.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články