Jedrzejczyk se s největší pravděpodobností dočká titulového zápasu proti Zhang

Jedrzejczyk se s největší pravděpodobností dočká titulového zápasu proti Zhang zdroj: Profimedia

O možné konfrontaci promluvil na sociálních sítích i prezident UFC Dana White, který už to považuje za téměř samozřejmou věc. 

Zdá se, že ženská slámová divize už má domluvený titulový souboj. A jedná se o poměrně nečekaný duel. Momentální šampionka Weili Zhang totiž bývalou držitelku pásu Joannu Jedrzejczyk poměrně dlouho nekompromisně odmítala. Teď to ale vypadá, že jí polská zápasnice tak dlouho vyzývala, až se dočkala.

To Zhang potvrdila na svém instagramovém profilu, kde Jedrzejczyk vzkázala, aby kontaktovala její tým, nebo samotného šéfa UFC. „Takže ona je nahecovaná? No nebojte se, brzo vychladne,“ napsala Weili. „Jsem teď na tenhle souboj připravená. Stačí zavolat mému manažerovi nebo Danu Whiteovi. Počítám s tím.“

Zatím není oficiálně vůbec nic, ale už i White zareagoval se slovy, že půjde o zábavný zápas. Tím vlastně tak nepřímo potvrdil, že se tento souboj s největší pravděpodobností uskuteční.  Vše by se mohlo navíc zrealizovat už v první čtvrtině roku 2020. Kde by se konfontace konala však ještě stále není jisté.

Jedrzejczyk po táhlých problémech s váhou přijala nový nutriční tým (náš článek) a čínskou držitelku titulového pásu UFC přes média vyzvala už několikrát. Naposledy se tak stalo skrz server MMA Fighting. „Chci se stát opět šampionkou,“ řekla Joanna. „Velice lehce jsem snížila hmotnost a jsem natěšená na to, utkat se s Weili Zhang v oktagonu.“ Vše se pravděpodobně schyluje k tomu, že se jí přání vyplní.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články