Jeho návrat mě nezajímá, jsou zajímavější zápasy. Těžká váha naštvala McGregora, ten začal vyhrožovat

Jeho návrat mě nezajímá, jsou zajímavější zápasy. Těžká váha naštvala McGregora, ten začal vyhrožovat Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Je obecně známo, že McGregor má horkou hlavu a na Twitteru plive oheň po komkoliv, kdo se mu znelíbí. Tentokrát to schytal těžkotonážník Tom Aspinall, který jen upřímně konstatoval, že už ho Ir přestal zajímat.

Angličan Tom Aspinall patří mezi největší sympaťáky v UFC. Nijak si nelibuje v trashtalku a raději se prezentuje výkony v oktagonu. Přesto teď neplánovaně urazil Conora McGregora. Když se totiž viditelně natěšený novinář Jamal Niaz v rozhovoru Toma zeptal, co říká na návrat hvězdného kolegy, dostalo se mu přímočaré odpovědi.

"Upřímně, nezajímá mě to," přiznal Aspinall. "Jakože stejně se na to podívám, ale McGregora už mám tak nějak dost."

"Pro mě je tam spousta zajímavějších zápasů. Nadcházející fight v těžké váze (Jones vs. Gane), ve kterém jsem hodně zainteresován. Leon Edwards. Mohl bych tady sedět a vyjmenovávat je celý den. Je tady dalších 20 zápasů, které mě zajímají víc," vysvětlil. "Jestli se budu dívat? Jasně! Ale jestli se to zruší, tak nebudu naštvaný."

Netrvalo dlouho a interview se dostalo k McGregorovi, kterého se očividně dotklo. "Ty stupidní kryso, nech si svoje komentáře pro sebe," napsal rozzuřený Ir kolegovi na Twitteru.

Aspinall nehodlal ve zbytečné slovní přestřelce v negativním duchu pokračovat a umístil na sociální síť fotografii, kde byl v telefonním seznamu přejmenován na "Mush head rat" (Stupidní krysu). Takováhle reakce Conora rozpálila ještě víc.

"Řekni sbohem tomu kšeftu s GK, kluku," začal Ir vyhrožovat, že by Aspinalla připravil o spolupráci s oděvní značkou Gym King. "Nechám tě vyhladovět a zabiju tě, fakt jo, ty neuctivý kr*téne. Už nikdy znova nevyslovuj mé jméno neuctivě. Ty vyšťouchaná bramborová hlavo."

Jak bývá zvykem, po chvíli McGregorovy nenávistné a v tomto případě také naprosto zbytečné komentáře opět zmizely. Je totiž sice pravda, že pro bojovníky a skalní MMA fanoušky sice letos budou na programu zajímavější zápasy, Conorův comeback ale bude s největší pravděpodobností tím nejvýdělečnějším. O to víc, že se se soupeřem Michaelem Chandlerem nejprve potkají jako trenéři soupeřících týmů v rámci reality show The Ultimate Fighter, jejíž natáčení právě probíhá a bude vysílána od 30. května do 15. srpna.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor , Tom Aspinall – Twitter , Jamal Niaz – YouTube

Nejnovější články