McGregor poprvé veřejně reagoval na domluvený zápas s Chandlerem

McGregor poprvé veřejně reagoval na domluvený zápas s Chandlerem Conor McGregor v Crumlin boxing clubu | zdroj: Profimedia

Kdy a kde se tenhle megazápas odehraje, zatím není jasné. Je však takřka jisté, že půjde o nejsledovanější MMA akci letošního roku a vypadá to, že McGregor nehodlá přípravu na návrat podcenit.

Již brzy by mělo v Las Vegas začít natáčení reality show The Ultime Fighter, v níž se nadějní bojovníci pod vedením slavných kolegů bijí o smlouvu s UFC. Letošní 31. série bude jistě patřit k těm nejočekávanějším, jelikož se v roli koučů objeví Conor McGregor a Michael Chandler, kteří se posléze postaví proti sobě také v oktagonu.

Ačkoliv má hvězdný Ir ve zvyku komentovat dění v MMA světě, ohledně svého comebacku víceméně mlčel. Pouze se vysmál Chandlerově predikci, že jej ukončí ve druhém kole. Až nyní Conora na ulici odchytl reportér deníku Mirror a podařilo se mu získat stručné vyjádření. "Těším se na to. Cítím se dobře, energicky. Cítím se být připraven. Highkicky kopu rychleji než dávám přední direkty. Takže se na návrat velmi těším. Zítra letím do Vegas," uvedl ve spěchu. 

Letošní sezóna TUF by měla být vysílána od 30. května do 15. srpna. Finále a superfightu McGregora s Chandlerem se tak nejspíš dočkáme až v závěru roku. Tomu nasvědčuje i fakt, že se Conor údajně ještě nevrátil do testovacího programu antidopingové agentury USADA, kde bude muset být minimálně 6 měsíců před zápasem.

Vedení UFC zatím řeší, kde zápas takového kalibru uspořádat. Dana White připustil, že by se mohl odehrát na stadionu v Dallasu nebo v Londýně. Pochvaluje si také to, že TUF letos poběží na televizní stanici ESPN, takže pravděpodobně přiláká ještě více diváků než v minulosti.

Sám Chandler věří, že by jeho souboj s Conorem mohl překonat metu dva miliony prodaných PPV přenosů, což se v dějinách nejslavnější organizace podařilo zatím jenom turnaji UFC 229, jemuž vévodil souboj McGregor vs. Nurmagomedov (2,4 milionu).  Na druhé příčce jsou Conorovy zápasy s Diazem a Poirierem, které prodaly "jen" 1,6 milionu PPV. Právě reklama v podobě TUF by ale tentokrát mohla nalákat další diváky. Fight bude extrémně zajímavý i z toho důvodu, že určí, jak to s Irovou kariérou bude dál. Pokud zvítězí, pravděpodobně bude lobbovat za to, aby dostal titulovou šanci. Kdyby však opět padl před limitem nebo se vážně zranil, možná to bude naposledy, co jej v oktagonu jako bojovníka uvidíme.

Zdroje:  mirror.co.uk

Nejnovější články