Jimmy Crute po pouhých dvou minutách předvedl ukázkové KO

Jimmy Crute po pouhých dvou minutách předvedl ukázkové KO zdroj: Profimedia

Jimmy Crute se s Modestasem Bukauskasem nemazal a připsal si další důležitý zářez na svoji pažbu.

Polotěžká váha. Australan Jimmy Crute do toho zápasu nastupoval se slušnou statistikou ve svojí profesionální MMA kariéře. 11 výher a 1 jediná porážka (3-1 v UFC). Případné vítězství by ho tak hodně přiblížilo top 10 druhé nejvyšší váhové kategorie.

Modestas Bukauskas přezdívaný „Gladiátor z Baltu“ měl po vítězné premiéře v UFC a rozhodně chtěl potvrdit dobrou formu. Tento litevský fighter disponuje ve svých statistikách především smrtícím zakončením. Z 11 výher slavil hned 10 před časovým limitem.

A oba dva borci od začátku ukázali, že nechtějí nechat nic náhodě a vlétli do toho po hlavě. Více aktivnějším byl Crute, který dokázal odrážet útoky, skvěle se pohyboval a neustále Bukauskasovi tvrdě okopával levou nohu.Po minutě a půl se tempo trochu uklidnilo, což bylo ale pouze předzvěstí následující bouře.

Bukauskas se pokusil o rychlý levý hák, ale jeho pěst už nedoputovala na určené místo. Crute svojí pravačkou neskutečně tvrdě kontroval přímo na hlavu, čímž Litevce doslova poslal k zemi. Ten se sice pokusil zvednout, ale okamžitě inkasoval další údery a znovu se zřítil naprosto zmatený směrem dolů. To už rozhodčí tento zápas raději ukončil.

 

Vítěz: Jimmy Crute – KO – 1. kolo (2:01)

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články