Jiří Procházka se dostal pod stejný management jako Conor McGregor

Jiří Procházka se dostal pod stejný management jako Conor McGregor zdroj: Profimedia

Český samuraj se dostal do agentury, která pomáhá těm největším hvězdám bojových sportů.

Nejvýše postavený Čech v UFC, Jiří „Denisa“ Procházka, se podepsal pod nový management, a to rovnou pod jeden z největších – Paradigm Sports.

Tato agentura má pod sebou takové bojovníky, jako jsou například Conor McGregor, Israel Adesanya, Manny Pacquiao, Stephen Thompson a další hvězdy bojových sportů.

„Jsem rád, že jsem součástí týmu Paradigm Sports. Jde se pracovat!“ napsal Jirka Procházka na svůj Instagram.

Ve svém týmu jej také přivítal zakladatel a ředitel, Audie Attar, který se z agenta hráčů amerického fotbalu úspěšně přeorientoval právě na MMA a bojové sporty a pod svá křídla dostal mnoho současných hvězd:

„Jsme rádi, že můžeme oznámit, že se Jiří Procházka připojil k Paradigm Sports, abychom jej reprezentovali ve spolupráci s Bookin Agency CZ. Jiří je vrcholný vyzyvatel v polotěžké váze v UFC. A my se těšíme, že mu pomůžeme v jeho cestě.“

Co to pro Jiřího teď znamená? Pravděpodobně lepší vyjednávací pozici s UFC, ale především větší možnosti ohledně sponzorů, se kterými má Paradigm Sports kontakty a smlouvy.

Pro Jirku Procházku je to tak určitě velký krok dopředu a můžeme mu popřát, ať se mu pod křídly nového managementu daří. V únoru jej totiž čeká zatím nejtěžší zápas v kariéře, proti bývalému vyzyvateli Dominicku Reyesovi, který před rokem hodně potrápil i samotného Jona Jonese. Pokud z tohoto souboje vyjde Jirka vítězně, byl by určitě žhavým kandidátem na souboj o titul, který momentálně drží polský silák Jan Blachowicz.

Zdroje:  Jiří Procházka - Instagram

Nejnovější články