Jon Jones neustále nabírá svaly a je nespokojený se svými údery

Jon Jones neustále nabírá svaly a je nespokojený se svými údery Jon Jones | zdroj: Getty Images

Jon Jones už váží hodně přes metrák a před vstupem do těžké váhy chce vybrousit svou techniku.

Bývalý šampion polotěžké váhy a nejvýše postavený muž celkového žebříčku UFC Jon Jones je i přes hádku se šéfem Danou Whitem ohledně finančního ohodnocení stále velkou hvězdou organizace. A i přesto, že zatím nezná svého dalšího soupeře, se stále každý den pilně připravuje, aby byl pro něj přesun do těžké váhy co nejjednodušší. 

Momentálně nabírá především svalovou hmotu, aby se vyrovnal takovým kolosům jako je aktuální šampion Francis Ngannou nebo jeho příští vyzyvatel Derrick Lewis. S vítězem tohoto zápasu by se Jones rád utkal. a neustále je tak v tréninkovém režimu. I přesto ale podotýká, že stále není ve stoprocentní formě, a že ještě plánuje zlepšit své bojové schopnosti vybrousit.

U videa, kde boxuje na lapy, které Jones nedávno nasdílel na svůj instagramový účet, zmínil, že se rozhodně nejedná o nejlepší záběry. „Právě teď se ve svém tréninku stále zaměřuji na nabírání váhy a fyzické zdatnosti a jakmile se zase jednou více zaměřím na bojová umění, tak to bude problém. Nenechte se zmýlit dámy a pánové, ale tohle vážně není to nejlepší co umím.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BONY (@jonnybones)

Jones je k sobě sice kritický, ale už jsme za poslední půl rok byli několikrát svědky, že i přes nabranou váhu umí boxovat opravdu rychle a tvrdě. V této disciplíně mu navíc pomáhá jedna z nejlepších současných boxerek Claressa Shields, což ji Jones vrací tréninkem MMA disciplín, protože i ona sama nastoupí 10. června v rámci organizace PFL mezi pletiva klece.

Zdroje:  Instagram Jon Jones

Nejnovější články