Justin Gaethje málem kvůli oční infekci zrušil víkendový zápas

Justin Gaethje málem kvůli oční infekci zrušil víkendový zápas zdroj: Profimedia

Hlavní duel na nadcházejícím UFC turnaji ve Vancouveru byl v ohrožení.

Stačilo opravdu málo a Justin Gaethje by proti Donaldu "Cowboyovi" Cerronemu na blížícím se víkendovém turnaji UFC Vancouver vůbec nenastoupil. Plno novinářů si totiž všimlo, že Gaethje si poslední dobou nezvykle často skrývá oči pod slunečními brýlemi. A to i ve chvílích, kdy nebyly vůbec potřeba.

Vše vysvětlil sám fighter s přezdívkou "The Highlight" na otevřeném tréninku, kde čelil právě otázkám na toto téma. "Budu teď ke všem upřímný," řekl Gaethje. "Sluneční brýle nosím, protože jsem málem zrušil zápas. Měl jsem oční infekci a akorát jsem se z toho dostal a jen co jsem před hodinou a půl vylezl z letadla, jel jsem rovnou sem."

"Nemůžu si nechat ujít příležitost začít zase makat a rozproudit krev. Potřebuji dostat moji mysl do bojového týdne. Světla jsou pro mě zatím superjasná, ale jsem na sto procent připravený nastoupit. Bojoval jsem slepě celý život, takže pokud mi ty oči nevyříznou, tak bojuju. Každý den se to drasticky zlepšuje. Tohle už je jen preventivní opatření. Chci pro vás mít oči otevřené."

Je dobře, že se toho Gaethje nebojí, protože i když duel se Cerronem nemá takové promo jako proběhnuvší souboj Nurmagomedova s Poirierem, tak se dá očekávat veliká bitva. Stačí jen, že Cerrone drží rekord v počtu obdržených bonusů za nejlepší zápasy večera, má jich rovných osmnáct. A když k tomu připočteme šest prémií pro Gaethjeho, tak je téměř jisté, že oba dva budou chtít předvést pořádnou show.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články