Kat proti Běsovi, Hooker se s Iaquintou pustili do nádherného souboje lehkých vah

Kat proti Běsovi, Hooker se s Iaquintou pustili do nádherného souboje lehkých vah Dan Hooker | zdroj: Profimedia

Očekávaný střet skvělých fighterů rozhodně nezklamal.

Dan Hooker alias Kat se může těšit na pořádný skok v žebříčku lehkých vah. V povedeném zápase zlikvidoval Ala Iaquintu. Vzhledem k tomu, že Hooker je v žebříčku patnáctý a Iaquinta šestý, určitě skočí do Top10. Tím spíš, že Hooker předvedl brilantní výkon a Iaquintu doslova rozebral.

Od první chvíle začal rozkopávat Iaquintovu levou nohu a ta začala velmi brzy selhávat. Iaquinta měl velké problémy dostat se přes Hookerův dosah a tvrdý direkt. Po pár minutách kulhal a krvácel z nosu. Jakmile se boj dostal na zem, ukázalo se, že ani tady nebude Američanovi štěstí přát, protože Hooker byl výrazně lepší.

V druhém kole se mu podařilo ještě chvíli být Hookera ohrožovat, ale ten v třetí kole plně převzal otěže zápasu. Iaquinta musel změnit postoj, aby si chránil rozkopanou nohu a Hookerův direkt jej neustále zastavoval v postupu a víc a víc mu ničil obličej. Nakonec zápas dospěl do finálního hvizdu a Dan Hooker si odnesl jednoznačné vítězství na body. V pozápasovém rozhovoru pak vyzval Dustina Poiriera.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články