Kelvinovi Gastelumovi se nelíbil „Jokerův“ vtípek v podobě těsného heel hooku a byl donucen odplácat

Kelvinovi Gastelumovi se nelíbil „Jokerův“ vtípek v podobě těsného heel hooku a byl donucen odplácat Jack Hermansson dává Kevinovi Gastelumovi heel hook. | zdroj: Profimedia

Jack Hermansson vyhrál nad nebezpečným Kelvinem Gastelumem hned v prvním kole, na už dlouho neviděný heel hook.

Kelvin Gastelum chtěl v zápase s Jackem "The Jokerem" Hermanssonem napravit své dvě prohry z minulých zápasů, které mu dal Israel Adesanya a Darren Till. Taky Hermansson si chtěl vylepšit reputaci a napravit porážku ze zápasu s Jaredem Cannonierem, který mu minulý rok v září dal TKO.

Gastelum zaujal centrum oktagonu a pronásledoval „Jokera“ po obvodu. Ten mu to znepříjemňoval lowkicky a kopy do žeber. V jednu chvíli šel Hermansson pro takedown a skoro jej dostal, jenže Gastelum takedown na poslední chvíli převrátil pomocí „lateral dropu“ a ocitl se nad Hermanssonem. Tam mu začal dávat rány, ale nic co by Hermansson nezvládl.

Když se Gastelum postavil nad Hermanssona, ten zahrozil heel hookem, ale z toho se ještě dokázal Gastelum dostat. O pár okamžiků později ale Hermansson zamkl koleno Gasteluma velice pevně a začal mu kroutit patu v těsném heel hooku. Gastelum tentokrát prospal okamžik, kdy se z této nebezpečné páky mohl dostat a po chvíli mu nezbylo nic jiného než odplácat.

Kelvin Gastelum byl očividně zklamaný a omlouval se svému trenérovi, Rafaelu Cordeirovi, který ale vypadal na svého svěřence hodně naštvaně.

Na svém instagramu se pak Gastelum za svůj výkon omlouval ještě jednou:

„Jsem opravdu zahanbený. Je mi to líto. (Omlouvám se) svému týmu, své rodině, UFC, Danu Whiteovi, Micku Maynardovi. Jsem mnohem lepší, než jsem dnes v noci ukázal. Děkuju celé své rodině, svému týmu a svým přátelům za neustálou podporu. Miluju vás všechny.

Můžete zažít mnoho porážek, ale nesmíte se nechat porazit. Někdy může být nezbytné zažít porážku, abyste poznali kdo jste, odkud se můžete odrazit, jak se z toho můžete dostat“

Kelvinovi na tento příspěvek dokonce odpověděl i Dana White a povzbudil ho:

„Všechno je v pohodě. Ty se vrátíš zpátky.“

Jack Hermansson měl naopak z vítězství velkou radost a na tiskové konferenci si už začal plánovat další zápas. Jako svého dalšího soupeře by ideálně viděl vítěze z nadcházejícího zápasu mezi Darrenem Tillem a Robertem Whittakerem.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články