"Příští rok se vrátím a budu lepší," tvrdí Gastelum po nečekané prohře

"Příští rok se vrátím a budu lepší," tvrdí Gastelum po nečekané prohře Kelvin Gastelum - Darren Till, UFC 244 | zdroj: Profimedia

Gastelum si tak po zpackaném duelu sype popel na hlavu a přemýšlí, co by mohl do příštího roku změnit.

Občas se ve vaší kariéře objeví nepříjemný a především neočekávaný zvrat. To by mohl potvrdit Kelvin Gastelum, který tak moc přemýšlel a propočítával, až na to doplatil. Darrena Tilla nebral jako adekvátního soupeře. Sám prozradil, že s ním duel přijal pouze proto, aby se mohl objevit na turnaji UFC 244 v New Yorku a že si chce výhrou vrátit sebevědomí po prohře s Israelem Adesanyou.

A dopadlo to úplně naopak. Gastelum po nevýrazném výkonu sice vydržel všechny tři kola, ale Tillovi na body podlehl (náš článek). To mu zkazilo všechny další plány. Na svém twitterovém účtu se tak následně za prohru všem fanouškům omluvil a také oznámil, že v příštím roce chystá veliké změny ve svém tréninkovém plánu.

„Všem se moc omlouvám, že jsem vás zklamal svým výkonem,“ řekl Gastelum na nahrávce. „Tohle jsem prostě nezvládl. Mám vás všechny moc rád a slibuji, že se přísti rok vrátím a budu lepší. To je jediný způsob jak jít nahoru. Toto je přinejmenším zklamání. Ale já zůstávám pozitivní. Provedu pár opravdických změn a příští rok se vrátím. Upřímně doufám, že ty změny budou mít vliv na mojí výkonnost už od nynějška, protože tohle bylo...“

Sám tak nakonec zkroušeně potvrdil, že měl až moc vysoké sebevědomí. Sice zase ukázal svojí legendární výdrž a nenechal se vypnout, ale ve finále mu to bylo k ničemu. Momentálně je tak nejasné, kdo bude jeho dalším soupeřem, protože ve střední váze zažil v žebříčku propad a na samotný vrchol bude nyní cesta ještě delší a trnitější.

Zdroje:  Twitter Kelvin Gastelum , tisková zpráva

Nejnovější články