Khabib prozradil své tipy na vítěze hlavních zápasů UFC 276

Khabib prozradil své tipy na vítěze hlavních zápasů UFC 276 Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Už tento víkend nás čeká velký turnaj UFC 276, jemuž vévodí dvě titulové bitvy. Koho v nich favorizuje Khabib Nurmagomedov?

Alexander Volkanovski a Max Holloway už se spolu v oktagonu potkali dvakrát. Ačkoliv mnozí viděli zvítězit Maxe, v obou případech bodoví sudí přisoudili vítězství prvnímu jmenovanému, který zatím v UFC přemožitele nepoznal a do třetího souboje půjde podle sázkových kanceláří jako výrazný favorit, byť Havajec v posledních dvou duelech své soupeře doslova deklasoval.

Jak bitvu o titul pérové váhy vidí Khabib Nurmagomedov?

"Musím říct, že na mě Volkanovski několika posledními výkony udělal opravdu dojem. Maxe mám rád, není to nic osobního, ale myslím, že Volkanovski titul ubrání. Otázka je jak? Kdo ví. Ale myslím, že bude aktivnější, bude pořád bojovat. Zkušenosti mají asi podobné, podle mě má ale Volkanovski v sobě větší oheň."

V hlavním zápase večera se bude bojovat o titul střední váhy. Israel Adesanya ho bude bránit před nebezpečným Jaredem Cannonierem. V tomto případě bude šampion ještě výraznějším favoritem než v předešlém případě. Khabib to ale tak jednostranně nevidí.

"Musím říct, že to bude velmi vyrovnaný zápas, ale myslím si, že Adesanya je o krok dál," míní Nurmagomedov. "Je rychlejší než Cannonier, jeho kopy a údery jsou přesnější, má více zkušeností. Podle mě je to 70:30, že Adesanya vyhraje."

Zda se typy dagestánského "Orla" vyplní, zjistíme v noci ze soboty na neděli. Nabité UFC 276 začíná už o půlnoci, hlavní část přijde na řadu ve 4 hodiny ráno. V akci uvidíme například Uriaha Halla, Donalda Cerroneho, Robbieho Lawlera, Seana O'Malleyho, Seana Stricklanda, Alexe Pereiru a další.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články