Khabib si rýpl do McGregora. Ať se vrátí a můžeme si to dát znova, vzkázal mu hvězdný Ir

Khabib si rýpl do McGregora. Ať se vrátí a můžeme si to dát znova, vzkázal mu hvězdný Ir Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Tihle dva se nemají v lásce. Khabib tedy neváhal a svého rivala hned po prohře otevřeně zkritizoval.

Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor jsou jedněmi z největších rivalů v rámci MMA. Jejich souboj v roce 2018 vyhrál dagestánský šampion, když svého soka donutil odklepat kvůli škrcení. Následně se ale přímo v oktagonu rozpoutala hromadná rvačka a válečná sekyra nebyla mezi oběma tábory nikdy zakopána.

Ačkoliv neporažený Khabib po posledním zápase ukončil kariéru, šéf UFC doufal, že ho ještě dostane zpět do oktagonu. Ideálně na odvetu proti hvězdnému irskému bojovníkovi, která by bezpochyby zlomila rekord ve sledovanosti a vydělala pořádný balík. Kamery dokonce zachytily Whitea, jak se Khabiba snaží nalomit během společného sledování MMA turnaje.

"Tomuhle zápasu s Poirierem se daří v prodejích Pay per view přenosů. Představ si, kolik bys udělal ty a Conor," říkal jedné ze svých největších hvězd. Šampion lehké váhy se tomu ale jen pousmál.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Chamatkar Sandhu (@sandhumma)

Podle šéfa UFC by Khabiba zpět do klece zlákal jedině super výkon jeho potenciálních soupeřů. A přesně to McGregor nepokrytě sliboval. Jenže Dustin Poirier sny o odvetě doslova rozcupoval, když irskou superstar nekompromisně knockoutoval. Nurmagomedov zápas samozřejmě sledoval a neodpustil si kritiku na účet svého rivala.

„Tohle se stane, když vyměníš tým a opustíš sparring partnery, kteří z tebe udělali šampiona, a místo nich spáruješ s malými dětmi, daleko od reality.“

McGregor ale jeho nařčení odmítl: „Můj tým je se mnou od prvního dne. Nezměnil jsem nic. Respekt sportovcům, tohle je pravá tvář toho muže. To je ale jedno. Co chce dělat? Chce se vrátit nebo ne? Protože on lowkicky nekope,“ poukázal McGregor na to, že Khabib má úplně jiný styl než Poirier a do odvety s ním by si tedy věřil.

"Jestli chce mít tyhle neuctivé komentáře, tak ať se vrátí a pojďme si to dát znovu.“

Odchod Khabiba do důchodu se ale zdá být definitivní, což přiznal i White. „Řekl mi: ‘Dano, buď k sobě upřímný, jsem o tolik úrovní výš než tihle chlapi.’ Nevím, ale nezní to moc pozitivně.“ Zdá se, že tedy bude třeba korunovat nového šampiona. O titulový zápas si svými výkony výrazně řekli Poirier a Chandler. Dustin ale zároveň dodal, že bývalý šampion Bellatoru by měl absolvovat více zápasů, aby si svou šanci zasloužil. Dalším horkým adeptem je Charles Oliveira, který drží dlouhou vítěznou sérii a naposledy si s přehledem poradil s obávaným Tony Fergusonem. Lehká váha bude tedy v následujících měsících nabízet mnoho zajímavého.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články