Makhmud Muradov znovu vyhrál! Svého soupeře sestřelil ve třetím kole na TKO

Makhmud Muradov znovu vyhrál! Svého soupeře sestřelil ve třetím kole na TKO Mach Muradov zasahuje Andrew Sancheze svoji tvrdou pravačkou. | zdroj: Profimedia

Capák za ucho, naskočené koleno a pár úderů navíc stačily Makhmudovi Muradovi, aby si připsal další vítězství v UFC

Po smolném roce 2020, kdy Mach nemohl sehnat soupeře a když už se měl porovnat s Kevinem Hollandem, tak dostal covid, se pro Macha na začátku roku 2021 našel soupeř v podobě Andrew Sancheze.

Sanchez je solidní wrestler s dobrou bradou a těžkými údery. Jak Mach, tak i Sanchez šli do vzájemného zápasu po výhrách na KO, za které si oba vysloužili bonus za výkon večera.

Mach zahájil naskočeným front kickem na Sanchezovu hlavu, ale ten se mu dokázal vyhnout. Sanchez sice nebyl tolik aktivní jako Mach, který neustále vyrážel do útoku, ale trpělivě před sebou Macha tlačil. Po chvíli se Sanchez pokusil o double leg takedown, ale Mach mu to krásně vysprawloval a ještě mu poslal pár úderů na hlavu, když se zvedali. Mach se kromě Sanchezovy hlavy zaměřil také na jeho levé lýtko, které pod Machovými calf kicky kvetlo do červena.

Také Sanchez měl ale dobré momenty, natlačil Macha na klec, kde si hoši vyměnili pár tvrdých úderů. Poté se zápas přesunul zpátky do středu klece, kde se Machovi povedla dobrá kombinace úderů na hlavu. Sanchezovi se ale pro změnu podařilo vychytat Machův calf kick svým zadním direktem. Mach na to reagoval naskočeným kolenem, které jen o pár milimetrů minulo Sanchezovu bradu. První kolo ještě zakončil Mach znovu svým calf kickem a toto kolo určitě vyhrál.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nova Sport (@novasport.tv)

Druhé kolo začal Sanchez agresivně a zahnal Macha zády ke kleci. Mach tam ale dlouho nepobyl a svými protiútoky zakončenými dobrými capáky za ucho, si znovu sjednal respekt. Poté dostal Mach neúmyslný kop do rozkroku, ale nebylo to nic, co by nerozdýchal. Po pauze pokračoval Sanchez v tlaku a znovu zatlačil Macha na klec, kde se jej po přestřelce snažil dostat na zem. To mu ale Mach nedovolil a zápas se zakrátko zase dostal do postoje v centru oktagonu. Oba borci si vyměnili pár úderů, Sanchez měl občas úspěch se svým jabem, ale to i Mach. Ten navíc trefoval i svojí zadní rukou a na konci kola přidal Sanchezovi dobrý zadní direkt následovaný capákem. Sice těsně, ale i druhé kolo šlo za Makhmudem.

Sanchez zahájil třetí kolo highkickem, který ale Mach vyblokoval. Mach mu za to poslal dobrý zadní capák na hlavu. Oba si dávali dobré výměny a teď to byl pro změnu Mach, který Sancheze lehce trefil highkickem. K tomu zakrátko přidal dobrý zadní zvedák následovaný zadním capákem.

Ve třetím kole už měl Sanchez krvavý nos a Mach začal své údery trefovat častěji a častěji. Sanchez ale nebyl mimo hru a trefil Makhmuda dobrým zadním direktem. V tu chvíli si asi Makhmud řekl, že je na čase zápas ukončit, což záhy taky udělal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený UFC KAZAKHSTAN (@_ufckazakhstan)

Mach uhnul Sanchezovu jabu a poslal Sanchezovi za ucho tvrdý capák, který s ním očividně otřásl, protože se mu začaly rozjíždět nohy jako Bambimu na ledě. Mach si nenechal tuto příležitost ujít - trefil Sancheze naskočeným kolenem a natlačil jej na klec, kde do něj spustil sprchu tvrdých úderů. Rozhodčí Jason Herzog za chvíli usoudil, že Sanchez má dost a odmával zápas, který tak Mach vyhrává na TKO.

Makhmud Muradov si tak zapsal další důležité vítězství a hned po zápase šel pozdravit prezidenta UFCDanu Whita, kterému vyhuboval, že jej nesleduje na instagramu. Ve svém pozápasovém interview Mach řekl, že děkuje uzbeckým i českým fanouškům za podporu a tento zápas věnoval své malé dceři.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články