"Královna násilí" soupeřce málem zlomila nohu! Ariane Lipski si brutálním kneebarem vysloužila bonus za výkon večera

"Královna násilí" soupeřce málem zlomila nohu! Ariane Lipski si brutálním kneebarem vysloužila bonus za výkon večera Ariane Lipski láme nohu Luane Caroline. | zdroj: Profimedia

Souboj mezi dvěma Brazilkami vyhrála na hodně bolestivý kneebar Ariane „Queen of Violence“ Lipski.

Ariane Lipski dnes dostála své přezdívce „Queen of Violence“ (královna násilí), když svoji soupeřku Luanu Carolinu ukončila brutálním kneebarem.

Obě bojovnice muší váhy mají svůj původ v thaiboxu, ale Luana se ani v postoji od začátku nechytala. Ariane ji zahnala k pletivu, kde na ní rozjela sérii úderů, aby ji ukázala, kdo tady dneska bude panovat. O chvíli později chtěla Luana kopnout lowkick, ale Ariane jí dala pěkný direkt na břícho, čímž Luane srazila na zem.

Tam ji Luana sevřela do uzavřeného guardu, ale ne nadlouho a Ariane jí dala pár úderů. Potom se k ní otočila zády a očividně chtěla jít pro kneebar. Zároveň se ale chytila taky do „calf sliceru“. Luana ale pravděpodobně nevěděla, co chce Ariane dělat a nevěděla jak využít chyceného „calf sliceru“.

Ariane Lipski chytila levou nouhu od Luany a vší silou zatáhla. Noha se prohla v hodně nepřirozeném úhlu a Luana zakřičela bolestí a začala plácat. Rozhodčí Ariane odtrhl a brazilská kráska vyhrála hodně brutálním a přesvědčivým výkonem.

Chudák Luana Carolina ještě dlouho křičela bolestí a asi bude nucena chvilku kulhat. Její trenér sice řekl, že následný rentgenový snímek neukázal žádné zlomeniny, ale je možné, že to odnesly kolenní vazy.

Na takto brutální kneebar okamžitě reagovali bojovníci na twitteru. Henry Cejudo tweetoval, že za takový výkon si Ariane zaslouží bonus za výkon večera. Dominick Reyes zašel ještě dál, když napsal: „Miluju tě, Ariane Lipski.“ O jejich románku ale není nic známo a je možné, že Dominick akorát nahazuje udici.

Ariane Lipski si skutečně za svoji bolestivou páku na koleno vysloužila bonus za výkon večera a v pozápasovém rozhovoru uvedla, že by ráda bojovala znovu co nejdřív, protože bojovnání miluje a ráda baví lidi.

V muší váze nyní kraluje šampionka Valentina Shevchenko, která této divizi vládne velice pevnou rukou (a kopama) a nemá v současné době na obzoru žádnou použitelnou konkurentku. Ariane dnes vypadala velice dobře a je možné, že jakmile získá trochu více zkušeností, mohla by neohroženou šampionku potrápit.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články