Kulomet proti kanónu, muší váhy předvedly nádherný souboj

Kulomet proti kanónu, muší váhy předvedly nádherný souboj zdroj: Profimedia

V dalším souboji Číňan Song smetl domácího borce.

Kai Kara-FranceTyson Nam

V muší váze je nyní každá bojovník dva, tři dobré výkony od boje o titul. Kara-France patřil mezi největší naděje, ale ukázalo se, že mu ještě chybí trocha zkušeností. Tyson Nam nemá v 35 letech moc času na vyčkávání a chtěl si vítězstvím na osmým bojovníkem na žebříčku získat jeho pozici. Od začátku bylo jasné, že Kara-France sází na kvantitu útoků a Nam na jejich sílu.

Zápas od prvního do třetího kola probíhal totožně. Novozélanďan Kara-France byl techničtější a zasypával soupeře z Havaje vždy kombinací úderů. Svalnatější a silnější Nam se tlačil vpřed s chtěl zasazovat silné protiútoky. Když se trefil, Kara-France to cítil, ale zároveň v každém kole jasně vítězil na body. Nam mu zřejmě na konci prvního kola zlomil nos, ale borec z Nového Zélandu setrval ve své taktice.

Zápas připomínal kulomet proti kanónu. Kara-France střílel s vysokou kadencí, Nam pálil silné údery. Nepodařilo se mu ovšem (skoro) domácího borce ukončit a protože ten jej přestřílel v poměru tři ku jedné, musel se Nam sklonit před správným rozhodnutím rozhodčích.

Vítět – Kara-France (na body)

Callan PotterKenan Song

Australský borec Potter byl považovaný za outsidera proti vzestupující hvězdě Songovi a důvod se velmi rychle ukázal. Ačkoliv Potter ukázal, že mu boj na zemi sedí, nebyl schopný na ní Songa udržet a ten velmi rychle převzal v postoji iniciativu. V klinči už Australana „načal“ a následně jen knockoutoval jedinou ranou, která poslala Pottera na zem. Ve své vítězné řeči pak Song vyjádřil podporu Wuchanu, kde je epicentrum epidemie koronaviru.

Zdroje:  Vlastní , UFC

Nejnovější články