Podívejte se na sestřih těch nejlepších KO od aktérů nadcházejícího UFC

Podívejte se na sestřih těch nejlepších KO od aktérů nadcházejícího UFC Mezi Felderem a Hookerem to na vážení pořádně vřelo | zdroj: Profimedia

Vypadá to, že na Novém Zélandu nebude o víkendu rozhodně nouze o ukončení před limitem.

I když se UFC v Auklandu odehrává doslova na druhé straně světa, určitě se vyplatí věnovat mu pozornost a přivstat si na přímý přenos. Ten bude od jedné ráno vysílat stanice Nova Sport 2.

Začneme hlavním zápasem, který slibuje válku od začátku do konce. Dan Hooker v něm na domácí půdě přivítá Američana s irskými kořeny Paula Feldera. Ten jakožto bývalý thaiboxer umí skvěle využívat především své lokty, pomocí nichž už ukončil nejednoho soupeře. Na sestřih jeho nejlepších ukončení se podívejte v tomhle videu:

 

Dan "Hangman" Hooker je nepřehlédnutelnou postavou nové vlny novozélandských bojovníků. V gymu City Kickboxing má možnost trénovat po boku dvou šampionů - Israele Adesanyi a Alexandera Volkanovskiho. Určitě by rád doplnil triumvirát a ovládl lehkou váhu. K tomu bude ještě pár zápasů potřebovat, ale výhra nad #6 divize by ho posunula na dohled top 5 k velmi zajímavým jménům. 

Pokud Felder hrozí především svými lokty, Hooker je pověstný svými koleny. V portfoliu ukončení má však také řadu submisí, KO údery i kopy. Na výběr těch nejlepších se podívejte sami:

 

Karta našlapaného UFC v Auklandu však bude mít i další kandidáty na KO večera - Poláka Oleksiejczuka, těžkotonážníka De Limu, který v minulosti ukončil třeba Jeremy Kimballa, či Magomeda Mustafaeva z Ruska.

 

Zdroje:  UFC Youtube

Nejnovější články