Lidový šampion Sean Strickland promluvil o odvetě s Adesanyou a poslal vzkaz tvrdě pracujícím fanouškům

Lidový šampion Sean Strickland promluvil o odvetě s Adesanyou a poslal vzkaz tvrdě pracujícím fanouškům zdroj: Foto: Getty Images

Vyhrál titul UFC, ale nehodlá ze sebe dělat něco, čím není. Sean Strickland promluvil o tom, co mu vadí na dnešní společnosti a nebude to podporovat.

 

Je to už více než dva týdny, co Sean Strickland šokoval svět a stal se šampionem UFC. "Užil jsem si to, mám rád zápasení, rád mlátím lidi. Dal jsem tomu 110 procent, bylo to dobré," vrátil se k zápasu s Adesanyou, zároveň ale přiznal, že od Stylebendera očekával větší odpor. "Myslel jsem si, že Izzy bude lepší. Jsem si jistý, že mu UFC nejspíš dá odvetu a on to asi vezme trochu víc vážně a udělá lepší zápas."

Sám Strikland na odvetě samozřejmě nijak nebazíruje. "Každý se ptá, s kým chci bojovat. Je mi to úplně fuk, chci jen vydělat zatracené prachy. Dostanu teď procenta z prodaných pay-per-view přenosů. Dejte mi teda někoho, kdo vydělá peníze. Nechci zápasit s nikým nudným."

Ačkoliv ale nový šampion touží po velké výplatě, odmítá, že by ho peníze měly nějak změnit. Jako odměnu za životní vítězství si koneckonců dopřál pouze přívěs za 500 dolarů (necelých 12 tisíc korun) a člun, se kterým chce lovit krevety.

Zatímco spousta zápasníků ráda prezentuje své bohatství, Sean nehodlá rozšířit ani svůj vozový park a zůstane věrný vozidlu Hyundai Accent. „Důvod, proč jezdím v blbém Hyundai, je především to, že je hodně levný. Celý svět tě nutí cítit se nedostatečný. Všechno od toho, jaké oblečení nosíš a jakým autem jezdíš… Narodíš se a žiješ v blbé reklamě. Už jako mimino sleduješ reklamy na Audi a Mercedes. Když dáš děcku telefon, tak mu to vymyje mozek. Mám Ameriku rád víc než cokoliv jiného, ale neuznávám svět, ve kterém žijeme. Vytváříme generaci kluků, kteří hodnotí svůj charakter na základě toho, jakým autem jezdí a jaké oblečení nosí," vysvětlil svůj pohled.

"Dokud na mě míří kamera, tak se nechci podílet na tom, že se lidi cítí nedostateční. Pokud pracuješ osm hodin denně, děláš dělníka, elektrikáře, tak tvá hodnota je v tom, jak se chováš, jaký jsi otec. Je škoda, že jsme v téhle zemi nechali zvítězit korporace a ty zničily ideu, co je to chlap. Takže dokud budu šampion, budu za vás bojovat. Užívejte si své staré nakláďáky, své staré rozbité Hondy Civic."

"A pro vás, co nemáte holku a toužíte mít BMW, abyste dostali nějakou tu *** z Instagramu, tak vám něco řeknu: Pokud s tebou holka nechce být, když jezdíš Hyundaiem Accent, tak to není ta pravá, kámo," dodal na závěr. On sám si ze sebe a svého auta umí dělat srandu i před týmovými parťáky, jak ukázal nedávno, když se na parkovišti před tělocvičnou potkal s Marvinem Vettorim.

Zdroje:  Sean Strickland – Youtube

Nejnovější články