Makhmud Muradov si našel soupeře pro svůj další zápas!

Makhmud Muradov si našel soupeře pro svůj další zápas! Makhmud Muradov - Alessio Di Chirico | zdroj: tisková zpráva

Čerstvého otce Makhmuda Muradova možná už brzy opět uvidíme v UFC oktagonu.

Makhmud Muradov už docela dlouhou dobu shání soupeře. Nejdříve měl naplánovaný zápas s Antoniem Carlosem Juniorem (aka „Shoeface“), který ale pro zranění odpadl. Poté se měl Mach utkat s Karlem Robersonem, ale do toho zase hodil vidle koronavirus.

Mach tak vzal osud do vlastních rukou a šel zápasu naproti. Nedávno znovu oslovil Antonia Carlose Juniora, ale nic z toho nebylo. Na instagramu oslovil i Zaka Cummingse, který ale už má „něco“ naplánovaného a teď to vypadá, že do třetice všeho dobrého už to vyjde.

Darren Stewart zdroj: Profimedia

Britský zápasník Darren Stewart totiž sdílel na svém instagramovém profilu konverzaci s Makhmudem, ze které vyplývá, že by se spolu měli utkat:

„Doufám, že podepíšeš smlouvu a budeme tě moct brzy vidět v oktagonu,“ psal Makhmud.

„Proč bys doufal? Nikdy v životě jsem neodmítl zápas,“ odvětil Stewart.

„Jsi válečník,“ kvitoval Makhmud.

„Ty taky brácho, bůh ti žehnej, zůstaň v pořádku a snad si budeme moct dát brzo pořádně do držky. Tohle prostě miluju,“ vzkázal Darren Stewart.

„Ty taky,“ odpověděl Makhmud.

konverzace Konverzace mezi Makhmudem Muradovem a Darrenem Stewartem. | zdroj: Profimedia

Darren „The Dentist“ Stewart určitě není žádným lehkým soupeřem, ale pro Macha by mohl být dost „hratelný“. Stewart má v profesionálním MMA 17 zápasů, z nichž dokázal 11 vyhrát. V UFC je už od roku 2016 a dokázal tam vyhrát 4 zápasy, 5 prohrál a 1 zápas skončil „bez výsledku“, protože Stewart sice vyhrál na TKO, ale při útoku na svého soupeře mu dal neúmyslnou hlavičku a tak mu byla výhra následně odejmuta.

Darren naposledy zápasil docela nedávno, když si 20. března odskočil z UFC na turnaj Cage Warriors, kde ale prohrál na body proti Bartoszovi Fabinskému, který utnul jeho sérii 2 vítězství v řadě. Stewart má velice agresivní styl a sice není nejtechničtější bojovník na světě, ale co nemá v technice nahrazuje silou a pod jeho údery by se Mach asi dostat nechtěl. Preferuje, stejně jako Muradov, boj v postoji, takže se můžeme těšit na velice zajímavý boj.

 

Makhmud naposledy bojoval v prosinci, kdy vzal zápas proti Trevoru Smithovi na poslední chvíli a na přípravu měl jen pár týdnů. I tak se mu povedlo Smithe knockoutovat nádherným pravým hákem a ukázal, že v UFC je s ním třeba počítat.

Kdy a kde by se měl zápas odehrát zatím není známo, ale s největší pravděpodobností to bude na „bojovém ostrově“ v Abú Dhabí.

Zdroje:  MMA Shorties , instagram - darren stewart

Nejnovější články