McGregor na kolenou! S Chandlerem jako trenér prohrává už 6:0

McGregor na kolenou! S Chandlerem jako trenér prohrává už 6:0 zdroj: Getty Images

Vítězství v šestém zápase uteklo Conorovi a jeho nejtalentovanějšímu svěřenci mezi prsty a Chandlerův tým tak nadělil irskému bojovníkovi „kanára“.

Reality show „The Ultimate Fighter 31“, ve které jsou hlavními trenéry Conor McGregor a Michael Chandler se pro tým irského bývalého šampiona nevyvíjí vůbec dobře.

Už pětkrát se z vítězství radoval Chandlerův tým veteránů, zatímco tým McGregora, složený z mladých talentů, stále netrpělivě čekal na první výhru. Tu jim měl zajistit asi největší talent a nejvýše nasazený borec v žebříčku, irský bojovník Lee Hammond, který měl doposud 5 vítězství bez jediné porážky. 

Chandler na mladého talenta nasadil až svého čtvrtého muže v žebříčku, Kurta Holobaugha (19-7) a dlouho to vypadalo na první vítězství pro Conorův tým. V prvním kole totiž vzal mladý Ir svého soupeře na zem a v grapplerských výměnách měl navrch. Navíc mu rozdal několik tvrdých úderů a loktů a po první pětiminutovce zcela jasně vyhrával.

„To je ono Lee, ukaž to světu! Už jen 5 minut,“ křičel na irského bojovníka nadšeně Conor před druhým a posledním kolem (v TUF se bojuje na 2x5 minut). A i ve druhé části si Lee vedl velice dobře, přestřílel Kurta v postoji, na zemi ho válel jako listové těsto, a navíc mu způsobil tržnou ránu na hlavě. Do konce zbývaly necelé dvě minuty a zdálo se, že tento zápas už mladý Ir nemůže prohrát.

Jenže Chandlerův svěřenec se přece jen dokázal dostat nahoru a z ničeho nic chytil Hammonda do gilotiny. Věděl, že pokud mladého Ira neuškrtí, zápas prohraje, a tak začal vší silou škrcení utahovat. Po chvíli už nemohl Hammond tlak vydržet a do té doby vyhraný zápas odplácal.

Když to Conor viděl, nemohl uvěřit vlastním očím. Zakryl si obličej a šel na kolena, zatímco Michael Chandler slavil výhru a i Dana White uznale pokýval hlavou.

Conor se poté přece jen sebral a utíkal do klece, aby svého bojovníka podpořil i po porážce. „Lee, tohle byl bezchybný výkon, byl to bezchybný výkon, netrap se tím, měl štěstí, hlavu vzhůru“ říkal zklamanému Hammondovi.

„Jsou to nováčci proti veteránům a já jsem udělal nováčkovskou chybu,“ řekl po zápase Hammnod. „On je veterán, využil situace a dostal můj krk.“

„Myslel jsem, že Lee byl lepším bojovníkem, nechal se nachytat, ale dominoval tomu chlapovi. Miluje to, je to jeho život. Takže jsem šťastný vidět jej, jak roste a jaký se z něj stal bojovník,“ prohlásil i přes další prohru McGregor.

Znovu se tak zkušenosti ukázaly jako největší faktor. Hammond sice udělal v zápase jen pár chyb, ale jedna z nich ho stála zápas. Chandlerův tým tak vede už 6:0 a Conorovi nadělil nevídaného kanára.

Zdroje:  ufc.com

Nejnovější články