McGregor nepřispěl na Poirierovu charitu jak slíbil. Teď se vzteká a chce jejich třetí zápas odvolat

McGregor nepřispěl na Poirierovu charitu jak slíbil. Teď se vzteká a chce jejich třetí zápas odvolat Staredwon před zápasem Dustin Poirier vs Conor McGregor II. | zdroj: Profimedia

Dustin Poirier prozradil, že slíbené peníze na jeho nadaci od McGregora nikdy nepřišly. Conor McGregor chce kvůli tomu zrušit jejich zápas.

O tom, že Conor McGregor pro ostrá slova i činy nechodí daleko, je docela známo. Má za sebou už několik velkých excesů, od útoku na starého muže v hospodě až po útok na autobus se zápasníky UFC. Po dnešku ale pravděpodobně zase ztratí pár fanoušků. Vyšlo totiž napovrch, že částka 500 tisíc dolarů, kterou McGregor slíbil přispět do nadace svému soupeři Dustinu Poirierovi, nikdy nebyla předána. Poirier chtěl tyto peníze použít na rozvoj centra bojových umění pro finančně znevýhodněné děti v jeho rodné Lousianně.

Všechno začalo McGregorovou instagramovou „předpovědí“ ohledně ukončení jeho příštího zápasu s Poirierem, který je naplánován na 10. července.

„Predikce je tady! Vyhraju tu trilogii front kickem na nos. Kolo číslo 4. Jeho nos potřebuje narovnat a já budu ten plastický chirurg,“ vytahoval se McGregor.

Na to mu ale Dustin Poirier na Twitteru odpověděl něco, co McGregor nechtěl slyšet:

„To je zábavná predikce! Taky jsi předpovídal příspěvek do mojí nadace a ty a tvůj tým jste po našem zápase v lednu přestali odpovídat. Uvidíme se brzy.“

McGregor se snažil ze situace vybruslit a upozornil, že se nejednalo o žádný dluh, ale příspěvek, který jej k ničemu nezavazoval:

„Příspěvek, ne dluh. Čekali jsme na plány, co bude s penězi, které nikdy nepřišly. To dělám se všemi svými příspěvky, chci vědět kam půjdou do posledního centu. Jinak nepřijdou. Stejně jak tomu bylo s mnoha podobnými nadacemi, bohužel. To že jsi vzal zápas se mnou místo zápasu o pás ukazuje, že jsem měl pravdu.“

Dustin ale následně naznačil, že chyba byla na straně Conorova týmu:

„Stoprocentně, nikdy to nebyl dluh. Ty jsi to nabídnul, my to přijali a jak jsem řekl, tvůj tým nikdy neodpověděl na naše emaily ohledně procesu, kam peníze půjdou. 10. července znovu ochutnáš porážku.“

To už McGregor nevydržel a pustil se na Twitteru do Dustina svými nadávkami v irském slangu a řekl, že vzájemný zápas zruší:

„Jsi zhulený ty zkřížený blbečku? Proč máváš svýma ušima? Ty pos*aný vymatlaný blbečku. 500 tisíc bez jakéhokoliv plánu. Jo, drž se, blázne. Asi jsi ještě nikdy nedělal s penězi. Ten zápas nebude, mimochodem. 10. července budu bojovat s někým jiným. Hodně štěstí s tvým starým kontraktem kluku.“

Na to Dustin jen stoicky odpověděl „OK“ a ukázal video z jejich posledního zápasu, ve kterém McGregora knockoutoval:

To ale McGregora ještě více namíchlo a začal Dustinovi vyhrožovat:

„Můj tým si všechno prověřuje, aby se ujistil, že všechny příspěvky splnily cíl. Moje velkorysost je známá. Zaplatíš svým mozkem za tento pokus pošpinit moje jméno. Ty pomlouvačná d*vko, která kope kolem sebe. Hodně štěstí, když tě nachytám. Jsi v pr*eli.”

Jestli se ze strany McGregora jednalo jen o divadlo aby navýšil zájem diváků o tento souboj, nebo myslel zrušení zápasu vážně, je velice těžké zhodnotit. Pokud se ale zápas uskuteční, určitě teď dostal nový rozměr, protože zatímco v lednu byli oba bojovníci plní respektu, ve třetím zápase budou nepochybně na ostří nože.

Zdroje:  Twitter - Conor McGregor , bjpenncom , Twitter - Dustin Poirier

Nejnovější články