McGregor chce na zápas s Poirierem trénovat stejně tvrdě jako za starých časů a vzkázal, že bude připraven na všechno

McGregor chce na zápas s Poirierem trénovat stejně tvrdě jako za starých časů a vzkázal, že bude připraven na všechno zdroj: Profimedia

Na Twitteru se strhla menší přestřelka mezi oběma borci a McGregor slibuje, že tentokrát bude na Poiriera připraven.

Trilogie mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem bude završena 10. července a oba borci si věří, že toho druhého dokážou porazit.

V prvním zápase, který se konal před 7 lety v pérové váze, tehdy na technické KO zvítězil Conor, který Dustina sejmul svojí levačkou na zem a dalšími údery si vynutil ukončení zápasu.

Odveta se konala před pár měsíci a tentokrát se z výhry radoval Dustin, který skvělou taktikou v podobě ostrých calfkicků vyřadil Conorovu pravou nohu ze hry a následně jej ve druhém kole rozebral tvrdými údery.

Dustin tak potvrdil pozici jedničky lehké váhy a mohl bojovat o uvolněný titul, ale rozhodl se pro lepší výplatu a završení trilogie s Conorem. Hodně lidí však začalo Conora odepisovat. Podle mnohých tím, že zbohatl ztratil svoji dravost a hlad po vítězství a kvůli neaktivitě mu ujel vlak s moderním MMA.

Něco na tom může být, protože Conor naposledy vyhrál v lehké váze v roce 2016 a od té doby dokázal porazit jen Donalda Cerroneho ve welteru. To chce však Conor změnit a na následující zápas s Dustinem se hodlá svědomitě připravovat. V nedávném tweetu Conor zavzpomínal na své začátky a vzkázal, že bude trénovat jako za starých časů:

“V tento den v roce 2013 jsem se vážil pro svůj debut v UFC. Ušel jsem dlouhou cestu. Tehdy jsem dal 12. KO v MMA. Dustin Poirier pak bylo moje 12. KO v prvním kole v MMA. Nadcházející zapas bude můj 12. hlavní zapas v UFC.

O svém UFC debutu jsem se dozvěděl 9 týdnů předem. Dal jsem si týden, abych se dal do pořádku z netrénování a kalení a 8 týdnů před zápasem jsem se přestěhoval do bytu své sestry, který byl blízko gymu. Vzbudil jsem se, trénoval jsem, šel jsem zpátky do bytu, snědl jsem jídlo a odpočíval jsem. Potom jsem znovu trénoval, zpátky do bytu, spát a opakovat.

Nebral jsem si dny volna, jen když to bylo nevyhnutelné. Ani jeden. Dokonce ani v neděli. Pro můj další zápas budu mít znovu stejný přístup. Nestal jsem se dvojnásobným šampionem s touto metodou, ale stal jsem se s ní šampionem v pérové váze. A také dvojnásobným šampionem v Cage Warriors.“

Dustin Poirier vs Conor McGregor Staredwon před zápasem Dustin Poirier vs Conor McGregor II. | zdroj: Profimedia

Na tyto tweety mu odpověděl Dustin Poirer, který je známý svou disciplínou a pečlivou přípravou na zápasy:

„Já si nikdy nedávám oddech. Potkáme se uprostřed oktagonu 10. července.“

Conor záhy Dustinovi odpověděl a neodpustil si lehké rýpnutí, když mu vyčetl takedown, kterým dostal Conora v jejich druhém zápasu překvapivě na zem:

„To rád slyším Dustine, doufám v to. Protože minule jsi zacouval a šel po takedownu v prvních 30 sekundách. Budu uprostřed hned od začátku, pokud chceš. Ty to víš. Budu teď ale taky připraven na tvoje taktiky. Uvidíme se tam."

Jestli se opravdu Conor dokáže připravit na Dustinovy calfkicky, takedowny i skvělý boxing, se dozvíme až za 3 měsíce. Pokud se ale někdo dokáže poučit z chyb v zápase, je to právě McGregor a dá se očekávat, že třetí střet těchto dvou bojovníků, bude ten nejtvrdší.

Zdroje:  Conor McGregor - Twitter

Nejnovější články