McGregor složil báseň Cejudovi, ten pálí zpět

McGregor složil báseň Cejudovi, ten pálí zpět Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Frustrovaný ex-šampion si postěžoval, že nemá v UFC taková privilegia jako McGregor. Od irské hvězdy se za to dočkal urážlivé básničky.

Většinou je to McGregor, kdo ryje do ostatních, tentokrát si ale nezačal. Do "úst" si ho totiž vzal Henry Cejudo, olympijský vítěz a někdejší dvojitý šampion UFC. Ten by rád přidal další pás do sbírky, a proto loboval u šéfa, aby mu dovolil vyzvat vládce pérové váhy Alexandera Volkanovskiho, který před pár dny přišel o původního soupeře.

Dana White dal ale rázně najevo, že takhle to fungovat nebude a Cejudo by se nejprve musel vrátit do jedné ze svých původních divizí (muší a bantamová váha) a vybojovat titul tam.

"Dano, potřeboval jsem pauzu. Upřímně, začínal jsem se nudit, když jsem porazil Dillashawa za méně než minutu a uspal Dominicka Cruze za 2," reagoval na slova hlavního muže UFC Henry. "Oženil jsem se, mám dítě a jsem zase svěží. Chci být čtyřnásobný šampion. Pokud porazím nějakého starého chlapa na baru a naučím se riverdance (pozn. irská taneční show/tanec), dáš mi ten titulák?"

Mířil tím na to, že McGregor má oproti ostatním bojovníkům výsostná privilegia. Irovi vyjádření frustrovaného kolegy samozřejmě neuniklo a rozhodl se mu složit báseň, která jak už to u jeho twítů bývá, byla po chvíli z jeho profilu smazána:

"Růže jsou rudé,
citrón je trpký,
Henry Cejuda jen malý prdík."

"Triple C" samozřejmě nemohl Ira nechat mít poslední slovo a reagoval po svém. "Nemám pro tebe nic než respekt. Až se uvidíme, tak si snad budeme moci potřást rukama a budeš si moct dát lajnu z mojí hlavy," napsal na Twitter, kde se pak na Conorův účet bavili ještě s manažerem Ali Abdelazizem, který irskou hvězdu bytostně nesnáší.

"Není ani hoden toho, aby ti vyčistil boty. Má kuřecí srdce," napsal Abdelaziz a Cejudo si přisadil: "Mé boty velikosti 5 a půl by ani nedočistil, protože by se u toho vyčerpal." Tím samozřejmě narážel na Conorovu fyzičku, která nepatří k největším. 

V tomto případě se rozhodně nejedná o promo na potenciální zápas, jelikož McGregor a Cejudo se kvůli rozdílnosti fyzických parametrů v oktagonu nikdy nestřetnou. Američan má ale pravdu v tom, že UFC nepřistupuje ke všem bojovníkům stejně a jeho frustrace, že mu neumožní zapsat se do historie jako první držitel 3 různých titulů UFC, je celkem pochopitelná. Proti skvělému Volkanovskimu by sice nenastupoval jako favorit, šanci by ale rozhodně měl. Koneckonců australský šampion v pérové divizi patří k nejnižším a oproti Henrymu by měl výhodu pouhých 5 výškových centimetrů.

Zdroje:  Twitter - Conor McGregor

Nejnovější články