McGregor opět řádil, v Itálii bezdůvodně udeřil do obličeje slavného DJe

McGregor opět řádil, v Itálii bezdůvodně udeřil do obličeje slavného DJe McGregor se v Itálii může pohybovat pouze v přítomnosti bodyguardů. | zdroj: Profimedia

Kam se hne, tam jsou problémy. Conor McGregor tráví dovolenou v Itálii, kam zaletěl nechat pokřtít svého syna, už ale má na krku další skandál.

Ve světě bojových sportů neexistuje druhá tak rozporuplná postava jako je Conor McGregor. Nedá se mu upřít, že je talentovaným bojovníkem, který MMA přinesl obrovskou popularitu, na druhou stranu je o něm v posledních letech slyšet častěji v souvislosti s různými skandály, které vrhají na ostatní bojovníky v očích široké veřejnosti velmi špatné světlo.

V minulosti například napadl postaršího muže, který se v baru odmítl napít jeho whisky, či fanoušky, kteří se s ním chtěli vyfotit. Nedávno měl také konflikt s muzikantem Machine Gun Kellym. Zatím poslední incident se teď udál v Itálii, kam hvězdný Ir zamířil, aby nechal přímo u papeže pokřtít svého nejmladšího syna Riana.

Italové byli z Conora doslova u vytržení. Ochranka musela irského bojovníka doprovázet na každém kroku zacpanými ulicemi. Sám McGregor sdílel na Instagramu videa a pozornost si viditelně užíval.

Nyní ale italský DJ a televizní moderátor Francesco Facchinetti přišel s tím, že ho McGregor bezdůvodně napadl. Jeho žena uvedla, že se s irským bojovníkem bavili asi dvě hodiny na večírku v hotelu a dokonce jim prý navrhl, ať se společně přemístí za zábavou jinam. Francesco souhlasil, hned vzápětí ale údajně přišla nečekaná rána. Jediné štěstí prý bylo, že Conor byl moc blízko a nemohl se víc napřáhnout.

„Nejdřív jsem si myslela, že je to vtip, malá show, ale zůstala jsem paralyzována, Conora jeho strážci drželi u zdi, chtěl Francesca dál bít. Byla tam krev, jeden z bodyguardů nám dal kapesníky a vyhodil nás. Z hotelu nás pustili ven bočními dveřmi, jako by bylo všechno v pořádku. Plakala jsem, třásla se, zavolali jsme policii a záchranku.“

Sám Facchinetti ukázal na Instagramu roztržený ret a nateklý nos. „Ten člověk je násilný a nebezpečný. Dostal jsem bezdůvodně pěstí a mohl klidně zasáhnout i moji manželku, která byla se mnou, nebo další dívky a přátelé. Mohlo to dopadnout mnohem hůř,“ uvedl k tomu.

„Nejvíc mě mrzí, kromě toho, že jsem byl od začátku jedním z Conorových fanoušků, že skuteční bojovníci se takto nechovají. Vědí, že mají místo rukou zbraně, a rozhodně nezačnou nikoho jen tak bít. Naštěstí tam byli jeho přátelé, kteří ho zastavili, protože jinak by mě zbil. Přivítali jsme ho jako hrdinu a on je to jen násilník toho největšího kalibru. Jsem zklamaný.“

„Musí být zastaven, protože je nebezpečný pro ostatní. Teď chápu, proč měl 20 osobních strážců. Ne, aby ho bránili před ostatními, ale aby ostatní chránili před ním,“ pokračoval rozzlobený Ital a vzkazuje: „Mohl bych mlčet, ale když někdo jako on zaútočí, přemýšlejte, co by se mohlo stát. Je to násilný a nebezpečný člověk. Rozhodl jsem se ho žalovat, buďte velmi opatrní.“

McGregor by se měl s rodinou v Itálii zdržet až do 26. října, pokud se však obvinění potvrdí, možná bude muset svůj pobyt prodloužit. Je to však další skvrna na kariéře nejslavnějšího bojovníka, kterému se však v posledních letech na bojišti nedaří podle představ.

Zdroje:  ilmessagero.it

Nejnovější články