McGregor vysvětlil, proč často maže své tweety

McGregor vysvětlil, proč často maže své tweety Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Nejslavnější bojovník rád vysílá své myšlenky do světa za pomoci sociální sítě Twitter. Nyní konečně vysvětlil, proč některé jeho "výplody" krátce po uveřejnění zase mizí. Alkohol v tom nehledejte.

Conor McGregor patří bezesporu k nejaktivnějším bojovníkům na sociální síti Twitter. Kromě připomínání svých úspěchů, opěvování vlastní whisky a restaurace, tam také často útočí na své kolegy. Nejjedovatější tweety ale nikdy na jeho profilu nevydrží dlouho. Někteří fanoušci tedy mají za to, že je píše v opilosti a po vystřízlivění je raději maže. Slavný bojovník ale tvrdí, že všechno je jinak.

V posledních dnech si vzal "Notorious" na paškál irské politiky, kteří podle něj naprosto selhávají v boji proti covidu a svalují vinu na občany. Některé z tweetů, kde McGregor předvídal, že Irsko brzy povstane, ale po chvíli zmizely. Pozdě, politický komentátor Robert Burke je stihl zachytit a na sociální síť umístil jejich kopii s ironickým dovětkem, že Irové tedy asi nepovstanou.

"Hej, ***, musíš tu být nový. Já vždycky řeknu to, co potřebuju, napíšou o tom, rozšíří se to a pak to ze své stránky vymažu. Je to hotové a jde to pryč. Nerad na svých sítích uchovávám negativitu. Nikdy. Ty neděláš nic, abys v téhle situaci komukoliv pomohl, tak sklapni," odpověděl mu Conor.

"Můj názor zůstává. Stydím se za ty ve vládě! Leův (vicepremiér) komentář je ostudný. Obávám se o naše přehlížené nemocnice a o naše lidi. Je to hrůza, co se děje! Neuvěřitelně mě to trápí. Jestli si myslíš, že si užívám říkat takové věci a chci je uchovávat, tak ne."

"A teď mi udělej laskavost, protože neděláš absolutně nic jiného, a jdi do p***e se svým 'komentováním'," snažil se McGregor slovní výměnu zakončit. Komentátor ale poznamenal, že pouze sdílel jeho statusy. "Ach, hraj si na neviňátko. Viděl jsem ty tvé potutelné poznámky předtím. Ne, že jsi to jen sdílel. Pamatuj si, že tohle není záležitost k smíchu. Nic z toho!" Novináři zároveň doporučil, aby si našel jinou práci a sám se jal pokračovat v komentářích směrem k politikům, kteří jsou dle něj hlavní příčinou současné špatné epidemické situace, se kterou se Irsko potýká. Zhruba pětimilionová populace hlásí denně okolo čtyř a půl tisíce nových případů nákazy.

McGregor sice vysvětlil svůj přístup, zda se jím ale dá odůvodnit i mazání apolitickým tweetů, kterými se strefuje do kolegů bojovníků, to asi necháme na posouzení každého z vás.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články