UFC představilo trailer na titulovou bitvu v lehké váze. "Odpad!" zuří McGregor

UFC představilo trailer na titulovou bitvu v lehké váze. "Odpad!" zuří McGregor Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Irský bouřlivák stále nedokáže uznat poslední prohru, když tedy v upoutávce na prosincový turnaj UFC viděl záběry z vítězství Poriera, dal okamžitě vědět, co si o tom myslí.

Máme za sebou skvělé UFC 268 a nejznámější světová MMA organizace už láká na další megaturnaj, který se odehraje na začátku prosince. Online tedy vypustilo první upoutávku, které dominuje hlavní tahák –⁠ souboj o titul lehké váhy mezi Charlesem Oliveirou a Dustinem Poirierem.

Úřadující brazilský šampion na trůn usedl v květnu, když v infarktovém souboji ve druhém kole sestřelil tvrďáka Michaela Chandlera. V posledních 9 zápasech s Oliveirou vydržel do konce pouze Tony Ferguson, který šel ale doslova za hranu a naprostá většina bojovníků by na jeho místě odklepala.

Nebýt Khabiba Nurmagomedova, Dustin by na tom byl dost podobně. O titul mohl s Oliveirou bojovat už v květnu, dal však přednost dokončení trilogie s McGregorem. Vyplatilo se, dokázal totiž nad Irem zvítězit podruhé v řadě a bylo takřka jasné, že šanci usednout na trůn dostane ještě letos.

Právě finální sekvenci z Poirierova zápasu s Conorem, kdy se Irova noha ošklivě zlomila, teď použili autoři traileru na UFC 269. To se mu samozřejmě vůbec nelíbilo a ihned přispěchal s "recenzí".

"Je tohle jediný záběr, který máte, jak v tom zápase ‘trefuje’? Nezasáhl. Jen se vrhnul do předu, když jsem tam byl na jedné noze. Odpad! Každý má po jedné výhře," napsal McGregor, který odmítá druhé vítězství svého rivala uznat. "Nechte mě v tom promu na pozadí jako temný, bohatý a zlý stín. Nakopněte prodeje PPV přenosů!"

UFC 269 je naplánováno na 11. prosince (12. prosince brzy ráno našeho času), kromě výše zmíněné bitvy o titul lehké váhy uvidíme také "neporazitelnou" šampionku Amandu Nunes, kterou vyzve Julianna Pena, pravděpodobně největší outsiderka z celé startovky. Zajímavý střet rváče s technikem přinese také souboj Jorge Masvidal versus Leon Edwards. Uvidíme ale také Dominicka Cruze, Cody Garbrandta, Seana O'Malleyho a mnohé další velmi zajímavé bojovníky.

Zdroje:  UFC , Twitter Conor McGregor

Nejnovější články