McGregor zase řádil, tentokrát za volantem. Za divokou jízdu na trénink mu hrozí až 6 měsíců za mřížemi

McGregor zase řádil, tentokrát za volantem. Za divokou jízdu na trénink mu hrozí až 6 měsíců za mřížemi Conor McGregor má luxusní auta rád | zdroj: Profimedia

Hvězdný irský bojovník nerespektoval pravidla silničního provozu, nakonec se tedy místo v tělocvičně potil na policejní stanici.

Známý bouřlivák Conor McGregor má opět problémy se zákonem. V úterý byl zadržen, když se rodným Dublinem proháněl ve svém luxusním Bentley Continental GT a na pravidla silničního provozu při tom moc nedbal.

"Pan McGregor jel právě do tělocvičny, když byl zastaven policií kvůli údajným porušením pravidel silničního provozu. Byl převezen na stanici, kde podstoupil testy na drogy a alkohol," uvedla jeho mluvčí. Automobil mu byl také dočasně zabaven, po propuštění mu ale byl vrácen.

Podle dostupných informací byl obviněn z nebezpečné jízdy a příští měsíc se bude muset dostavit k oblastnímu soudu. Před tím samým už stanul v roce 2017, kdy za překročení povolené rychlosti dostal pokutu 400 Eur. Nyní mu hrozí pokuta do výše 5000 Eur, odnětí svobody na 6 měsíců či obojí. Dá se ale předpokládat, že na vězení nedojde.

Kromě dodržování maximální povolené rychlosti má irská superstar zřejmě také problém se zvládáním hněvu a v minulosti byl soudně popotahován za několik napadení, naposledy ho žaloval italský DJ. Byl také několikrát obviněn ze znásilnění, ani jeden případ však zatím nebyl prokázán, nicméně vyšetřování stále pokračuje.

Conor McGregor na kole Auto bude muset McGregor možná brzy vyměnit za bicykl | zdroj: Profimedia

Co se týče zápasení, během nucené pauzy kvůli zlomené noze nabral spoustu svalové hmoty a před pár dny se nechal slyšet, že by se rád vrátil ve vyšší váhové kategorii a to rovnou v titulovém souboji proti šampionovi welterové divize Kamaru Usmanovi. Ze sportovního hlediska takový zápas sice nedává prakticky žádný smysl, ale pozornost by zcela jistě přitáhl, takže uvidíme, co na to vedení UFC. Dana White to ale už označil za "zajímavý nápad".

Zdroje:  The Independent

Nejnovější články