McGregor zkritizoval Makhacheva, rád by s ním bojoval

McGregor zkritizoval Makhacheva, rád by s ním bojoval Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Návrat Conora McGregora do boje se zřejmě blíží, Ir už totiž opět pálí do potenciálních soupeřů. Na mušku si vzal rozjetého Islama Makhacheva.

Khabibův následovník Islam Makhachev prochází lehkou divizí UFC jako nůž máslem. Prohrál pouze jednou, když ho v roce 2015 přesně načasovaným úderem do protipohybu sestřelil Adriano Martins, který od té doby vícekrát nezvítězil. Dagestánec se naopak dokázal vyhoupnout zpět do sedla a minulý týden si připsal již 10. výhru v řadě, když bez problému ukončil Bobbyho Greena technickým KO.

McGregor z Khabibova nástupce ale nijak nadšený není. "Budu s tím posrá*kem Makhachevem bojovat, brnkačka. Podle mého názoru bylo jeho ground and pound pár dnů zpět trapné. Ubohé údery. A pak zazdí zápas s RDA, potom co si ho bral do pusy. Trapné," rozepsal se Ir jako obvykle na Twitteru a poukazoval na situaci, kdy se Islam po zápase holedbal, že by s Rafaelem dos Anjosem zápasil kdykoliv, ale když se Brazilcovi zranil soupeř, last minute nabídku nepřijal.

Největší kritika od Conora směřovala ale na Dagestáncovy bojové schopnosti. "Mlátil ho z plného mountu a ten chlap vyskočí na nohy bez jediného škrábance, objímá ho a pusinkuje. Děkuje mu za zápas a tak. Kdybych to byl já, tak mají v hlavě díry jako by je někdo sejmul ponožkou plnou golfových míčků. Ani by nevěděli, kde jsou. Já otvírám kůži jako skalpel."

Khabibův tým pak nazval "krysí rodinou", kterou v budoucnu vyhubí. "Sledujte, až se vrátím. Stejně jako předtím, kdokoliv, ve kterékoliv váze, kdekoliv. Hra je plná pos*ánků." Očekává se, že by McGregor mohl znovu bojovat už letos v létě, on sám by samozřejmě nejradši rovnou vyzval šampiona, to ale po sérii proher nedává žádný sportovní smysl. Mnohem reálněji se jeví například třetí souboj s Natem Diazem, který ale dal najevo, že zatím o uzavření trilogie zájem nemá.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články