McGregorova filmová premiéra se blíží, snímek Road House dostal první trailer

McGregorova filmová premiéra se blíží, snímek Road House dostal první trailer Conor McGregor ve filmu Road House | zdroj: Profimedia

Jak se Conor McGregor popasoval s herectvím? Podle traileru to vypadá, že překvapivě dobře, role záporáka jako by mu byla ušitá na míru.

Zatím sice není jasno, kdy Conora McGregora uvidíme znovu v oktagonu, od 21. března si ale fanoušci budou moci zkrátit čekání na jeho comeback s filmem Road House, v němž ztvárnil po boku Jakea Gyllenhaala jednu z hlavních rolí – záporáka Knoxe.

Jedná se o remake snímku Hrozba smrti (v originále Road House) z roku 1989, který z hříšného tanečníka Patricka Swayzeho udělal hvězdu akčních filmů. "Patrick Swayze hraje muže, který udrží pořádek i v nejdivočejším nočním klubu. Právě díky němu se zanedbaný podnik v malém městečku na Missouri promění ve vyhledávanou diskotéku, kde nikdo nemá strach. Přináší mu to i nepřátele. Chtějí si s ním vyřídit účty nejtvrdším způsobem. Když se jim to nedaří, spojí se s brutálním mafiánem, který ovládá celé okolí. Najednou proti sobě má mladíka, který se odmítá podřídit, i když cítí jasně hrozbu smrti," píše se na portálu ČSFD.

V nové verzi hlavní hrdina Elwood Dalton (Jake Gyllenhaal), bývalý bojovník UFC, rovněž přijímá práci vyhazovače, což ho přivede do konfliktu s podsvětím, které na něj pošle právě Knoxe. Ačkoliv neměl McGregor s výjimkou několika reklamních spotů žádné herecké zkušenosti, vypadá to, že je mu role vyšinutého záporáka vyloženě ušitá na míru a ostudu si nejspíš neudělá. Posuďte koneckonců sami:

Road House bohužel nakonec nepůjde do kin a z rozhodnutí firmy Amazon, která vlastní studio Metro-Goldwyn-Mayer, poputuje rovnou na jejich streamovací platformu Prime Video, kde bude dostupný od 21. března. Režisér Doug Liman se kvůli tomu dokonce rozhodl bojkotovat oficiální premiéru, která proběhne na festivalu SXSW v Texasu.

Zdroje:  ScreenRant

Nejnovější články